גברים בשחור - מי יודע מה הסט-אפ?

• הוסף לסימניות
מעלה כאן תמונה, אשמח אם תנסו לנחש מה הסט-אפ של התמונה.
סט-אפ: האופן שבו מסודרת התאורה, ומה המרכיבים שלה.

מוק.jpg

והנה גם המקור:
גברים מוק.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מנסה לנחש
מימין תאורה מרוככת
בשמאל תאורה יותר עוצמתית בצד ימין יש פשוט יותר פרטים, בצד השמאלי קצת מואר על גבולה שרוף)
2 כוורות מאחור לתאורה אחורית
ועוד אחד מוחלש לרקע? לא בטוחה

• הוסף לסימניות
תמונה מדליקה
והתאורה מושלמת!!

תאורה מימין ושמאל (נראה כיוון של סופטבוקס- זוית 90
ותאורה אחורית + כוורת / מסתבר ש2 לפשים לפיזור מושלם על כולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. למה האיסור הגורף הזה על msphoto ודנברג להשתתף? מה זה? חתונת הבן של דוד עם הבת של מאיר?
לא מאמין....

ב. מבחינת התאורה, מצטרף בעיקרון לקודמי, שני פלאשים עליונים אחוריים (כנראה עם כוורות כיוון שהאור לא מושפרץ יותר מידי) - לפי התאורה הנופלת על הכובעים ועל כתפי המצולמים כולם..
תאורה חזקה מצד שמאל באלכסון (שלי כצופה) מעט / מקדימה - פלאש עם מטרייה?
ומצד ימין (שלי כצופה) פלאש עם כוורת. לא נראה ספוט בגלל נפילת אור רחבה יחסית גם על הפנים (אין צל מהכובע) וגם על זרוע ימין. המיקום נראה ממש מימין. קשה להאמין שזה רפלקטור. אולי מראה המחזירה אור של פלאש שמאל?

מתוך התמונה המעובדת, קשה לנחש בגלל השינוי ברמת החשיפה על פני המצולמים שנעשתה נקודתית.

יישר כח על התמונה ועל הרעיון להעלות אותה באופן זה. מעשיר לנו את חוויית הגלישה בפורום זה!

• הוסף לסימניות
תמונה מדליקה ועיבוד כנ"ל!
במבט ראשון נראה שיש פה 4 תאורות, ובמבט שני הייתי אומרת פחות שתיים.
ובמבט שלישי אולי 3?!
1 על עצמה הגבוהה מביניהן משמאל, עוד אחת חלשה יותר/רחוקה יותר מימין,
ואני עדיין מתלבטת אם יש פה תאורה שלישית אחורית - לא עצמתית במיוחד, או שהאור על הכתפיים והכובעים שנראה כאן אחורי מגיע - לשמאלים מהתאורה הימנית ולימנים מהתאורה השמאלית.
לפי איך שזה נראה - זה עובר ביניהם והגיוני שזה מה שיוצר את המראה הזה.
אה, ולדעתי הימנית עם כוורת/דלתות או משהו. או שזה סנוט.
אחלה אתגר.

• הוסף לסימניות
לעתי יש כאן 2 תאורות
השמאלית אוקטגון
הימני סנוט
מ2 הצדדים טיפה מאחוריהם ובאלכסון כלפי מטה

• הוסף לסימניות
נזכרת בדיון 'מתורבת' שניהלנו פעם בנושא עריכה :)
בלי עריכה התמונה 'בסדר' ניכרת כוונה טובה...
עם עריכה התמונה וואו
לא מתבייש לומר שאני עורך, ולהפך, העליתי את התמונה המקורית בלי עריכה, כדי שתראו יותר טוב מה קרה במקור.
ודרך אגב אין פה שום עריכה סלקטיבית, רק משחק עם Shadows Highlights וכדומה.

• הוסף לסימניות
לטעמי שני כוורות מאחור.
פלאש אחד משמאל.
הפנים של שני הבחורים הימניים מעט חשוכים מה שמורה שאין פלאש מימין. כנראה האור שבא על הבחור הימני מגיע מהכוורת האחורית.

ומחכים שתגלה לנו מה מערך התאורה.

• הוסף לסימניות
מנסה..
פלאש צידי קידמי מצד שמאל ועוד 2 פלאשים עם כוורת מאחורה מ2 הצדדים

• הוסף לסימניות
נראה לי 2
תאורה מצד שמאל חזקה יותר. סופט גדול או משו כזה
מצד ימין תאורה חלשה יותר
2 התאורות צידיות ולא קדמיות

• הוסף לסימניות
רגע עוד לא הספקתי לכתוב...

מנסה את מזלי בפענוח התמונה
צד שמאל קדימה באלכסון מלמעלה פלאש חשוף
צד ימין אחורי באלכסון ומלמעלה פלאש עם צלחת +דלת לחסימת האור קדימה(לכיוון הצלם)

אחלה תמונה!!
וכייף של אתגר!

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה