עזרה גגון לעגלת בוגבו בי

מחפשת לקנות גגון לבוגבו בי 6
יש מישהי?

אשמח גם לשמוע על גגון בצבע שמנת

להחלפה גגון של עגלת בוגבו בי 6 בצבע ורוד עם גגון בצבע תכלת/ג'ינס/כחול/שחור במצב טוב!
0543658168

אני מחפשת גגון מקושקש (לא חלק!) ל- B5.
יש למשהי למכור?
או משהי יודעת איפה ניתן לקנות?
משהי מכירה משהי שתופרת גגונים?

שלום וברכה דרוש לי גגון במצב מצויין שמתאים לבנים לעגלת בוגבו בי 6
אשמח שמי שיש לה משהו כזה תיצור איתי קשר במספר 0533158784
תודה רבה

יש לי גגון שחור חדש באריזה
מחפשת להחליף עם שמנת חדש יש למישהי?

מישהי הזמינה מאלי אקספרס גגון בורדו? (לא רוצה אדום)
אשמל לקישור
או מישהי שמוכנה למכור לי כחדש

יש לנו בד לאמבטיה וגגון בצבע גינס (כחול מלאנג') מוכרים את שניהם יחד ב420 ש"ח
מצב מצוין עבר ילד אחד בלבד

מחפשת להחליף גגון חדש לגמרי בצבע שחור של בוגבו בי 6 לצבע שמנת
או לקנות גגון שמנת (או לבן)
ניתן ליצור קשר במייל shira90028 שטרודל ג'ימייל

מחפשת גם לקנות גגון בצבע ורוד לבוגבו בי 6
או להחליף בגגון שחור חלק

ניתן ליצור קשר במייל IDEA7893 שטרודל גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה