יש לי ורוד רוצה להחליף? אני המרכז 0543658168לי יש גגון כחול רויאל
אשמח להחליף עם משהי שיש לה ורוד או בורדו
כבר קניתי ורודיש לי ורוד רוצה להחליף? אני המרכז 0543658168
יש לי אפוריש לי ורוד רוצה להחליף? אני המרכז 0543658168
אם תרצי למכור אשמח לדעת..יש לי גגון שחור חדש באריזה
מחפשת להחליף עם שמנת חדש יש למישהי?
עדיין רלוונטי נשמח לפרטים במייל ysy101001000 שטרודל גימייללי יש שחור חדשששש כולל למושב ב450
כן אני אשמח איך אני יוצרת איתך קשר אין לי גישה למייל או לאינט באופן שוטףכבר קניתי ורוד
אני יכולה למכור לך ב50 ש’ח
יש לישלום וברכה דרוש לי גגון במצב מצויין שמתאים לבנים לעגלת בוגבו בי 6
אשמח שמי שיש לה משהו כזה תיצור איתי קשר במספר 0533158784
תודה רבה
יש לנו בד לאמבטיה וגגון בצבע גינס (כחול מלאנג') מוכרים את שניהם יחד ב420 ש"ח
מצב מצוין עבר ילד אחד
ניתן ליצור קשר במייל ysy10100100 שטרודל וכו'
כמה עולה רק הגגון?יש לנו בד לאמבטיה וגגון בצבע גינס (כחול מלאנג') מוכרים את שניהם יחד ב420 ש"ח
מצב מצוין עבר ילד אחד בלבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים