דרוש מידע גוּלָה בגבָּה מה זה?

• פותח הנושא 0551
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חותכים. מנקזים את המוגלה. מוציאים מה שאפשר - אצלי הרופא אמר שנשאר חלק קטן אז זה יכול להתפתח שוב, עד כה 12 שנים אחר זה לא קרה, ולא מרגישה שם כלום. רופא בקופה - אולי כירורג (כללית ברח' הרצל בר"ג). יתכן והיתה הרדמה מקומית, אבל אני בפירוש זוכרת כאב חזק... כמה דקות וזה נגמר.

• הוסף לסימניות
גם לי יש צלקת בגבה לא מהסיבה הזו
אבל כן צומח שם שיער
אבל בגבה השנייה משום מה
יש אזור שלא צומח שיער ואין שם צלקת... :confused:

הקטע הוא שיש לה צלקת כמו האות ו' שוכבת, כשהקו הקטן זה כמו חור עמוק

• הוסף לסימניות
גם לבת שלי יש-נולדה ככה
אמרו לי לעשות לה צילום בגיל 4 לראות אם גדל אני מתכננת לעשות לה בקרוב

• הוסף לסימניות
זה נקרא בלשון הרפואה כלזיון יכול לחזור גם אחרי ניתוח

• הוסף לסימניות
זה באמת כמו חור של עפרון... אבל פיצי

• הוסף לסימניות
ממש מעצבן שיש צלקת :(
תעדכני אם הצלחת לשפר את זה...
לא אזכור לעדכן
כי בינתיים-אני לא עושה כלום, לא נראה לי שאכניס אותה שוב לחדר ניתוח כי יש לה צלקת מכוערת
אם כשתגדל תבקש את זה-לא אעמוד בדרכה

• הוסף לסימניות
גם לציסטה באוזן מלידה?
מאיזה גיל אפשר לעשות את זה?
המקרה שידוע לי לא מלידה וזה היה בצוואר- שממש הפחידו שזה יכול לחסום עורק ראשי וכו',
למיטב ידיעתי אפשר בכל גיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה