תלוי בגובה החיסכון וגובה ההפקדהבעקבות ויכוח (לא ישיר) בין 2 יועצים פנסיוניים:
ד"נ מהפקדה 1.49%, מחיסכון 0.10%
או לחילופין:
ד"נ מהפקדה 0.9%, מחיסכון 0.13%
איזו הצעה משתלמת יותר?
(אסתפק בתשובה של ש/ל למרות שאשמח לשמוע הסבר קצר...)
קרן פנסיה, הפקדה חודשית של 1600 שקלתלוי בגובה החיסכון וגובה ההפקדה
לאו דווקא, בדמי ניהול אין הבטחה שזה יישמר לעולם.נראה לי ששורש הויכוח אם לחשוש שבעתיד לא תשיג כזה ד''נ מצבירה או שלא תנסה להשיג
לא(חיסכון זה התשואה?)
אני כשסידרתי את הפנסיה מי שעשיתי דרכו אמר לי שמכיון שד"נ מהפקדה מול צבירה משתנה בהתאם לגובה הסכום צריך כל כמה שנים (למשל חמש שנים) לבדוק מחדש מה הכי מתאים לי (ולא נראה לי שפעם בחמש שנים לבדוק את הנושא ולהרים טלפון לכמה סוכנים וחברות לראות מה הם מציעים על התוכנית הקיימת זה כזה מאמץ מופקע).נראה לי ששורש הויכוח אם לחשוש שבעתיד לא תשיג כזה ד''נ מצבירה או שלא תנסה להשיג
www.prog.co.il
הדמי ניהול מהפקדה יקרים![]()
השקעות R הון
www.prog.co.il
אשמח לחוו''ד על הד''נ דלהלן בפנסיה
צבירה 130.000
הפקדות חודשיות כ2.400 ש''ח
דמי ניהול עדכניים
2.4%
מהפקדה
0.05%
מחיסכון
תודה מראש
לא בהכרח.הדמי ניהול מהפקדה יקרים
צריך לשאוף יותר לכיוון 1.5 ומטה
מהחיסכון נראה בסדר גמור
זה יקר מאד!!אשמח לדעת לגבי דמי הניהול של החסכונות שלי האם הם זולים או שלא כל כך
ארבעה חסכונות של 200+ ש"ח חודשי
מהפקדה - 0%
מצבירה - 1.19%
הוצאות ישירות (מה זה?) 0.13 מחולק לשני סוגים 0.1+0.03
אשמח לקבלת המידע
בברכה
זה דיי זול. אבל אולי יש לך הסדר יותר טוב במקום החדש.. תמיד כדאי לנסותאשמח לשמוע דעת המומחים
מצב הפנסיה כעת כולל כל ההפרשות 360,000
הפקדות חודשיות של 2500 ש"ח לחודש
עד היום העמלות היו
1% מהפקדה
0.14 דמי ניהול
כנראה שאנחנו עוזבים את מקום העבודה לתנאי עבודה עם שכר נמוך יותר
האם יש ענין לשנות את העמלות ?
תודה
זו הצעה בסדר.ואני בעניי אשמח גם לקבל עזרה בנושא שאני לא מבין בו כלל וכלל.
בשעה טובה נזכרתי להפריש מעסק עצמאי לפנסיה וקיבלתי הצעה הכוללת:
הפקדה של 590 ש"ח בחודש
מסלול השקעה: s&p500
דמי ניהול: 1.3% מהפקדה + 0.15% מצבירה
הצעה טובה?
בתודה מראש
אפשר לפנות אליי למייל שכתוב בחתימה שלי.@מקצועי בלבד אשמח לקבל הצעה לקרן פנסיה עם דמי ניהול טובים
איך אוכל ליצור איתך קשר? (אין לי אפשרות לשלוח באישי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים