אני לא יודע מזה ''חברה'' במעונות שגובה מע''מ מעל תשלום הדרגה של התמתעד היום שלחתי למטפלת והייתי משלמת רק את הדרגה נטו,
עכשיו הילד במעון שהוא שייך לחברה ולא לעמותה והם גובים לי את הדרגה שנקבעה + מע"מ.
זה תקין ? זה יוצא תוספת של 17% במקרה שלי זה עוד 162 ש"ח לחודש.
נראה לי קצת לא סביר.
אשמח להחכים...
זה תקין ? זה יוצא תוספת של 17% במקרה שלי זה עוד 162 ש"ח לחודש.
מעניין ,
תינוק שמשלם את המקסימום כ - 3000 שקל יוסיף כל חודש עוד 510 שקל ? למה לשלוח לחברות האלה בכלל?!
יפה, למדתי משהו חדש !התוספת היא לא 17% מהמחיר, אלא לפי הסכומים שקבע התמ"ת בהתאם לחישוביו על עלויות המעונות.
למעון שהוא מלכ"ר, משקללים את מס השכר שעליו לשלם על העובדים.
למעון שהוא חברה בע"מ, משקללים את המע"מ.
תקין לגמריאדייק,
הילד נמצא במעון בפיקוח של התמת, בבעלות החברה הכלכלית בני ברק,
והם גובים מעמ על הדרגה, אני מקבלת כל חודש חשבונית במייל שבה מופיע סכום החיוב = דרגה X + מעמ 17 % = סכום לחיוב.
השאלה אם זה תקין?
@תילתן
גובים ממש 17 אחוז שחור על גבי תלוש.התוספת היא לא 17% מהמחיר, אלא לפי הסכומים שקבע התמ"ת בהתאם לחישוביו על עלויות המעונות.
למעון שהוא מלכ"ר, משקללים את מס השכר שעליו לשלם על העובדים.
למעון שהוא חברה בע"מ, משקללים את המע"מ.
גובים ממש 17 אחוז שחור על גבי תלוש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים