- הוסף לסימניות
כמובן לא לשכוח להוסיף רק בחוק שאני חושב שהוא צודקכן.
לעבור על החוק זה חוסר הגינות!
חוסר מוסריות!
חוסר בדרך ארץ!
חוסר במידות טובות!
כי חוק שאדם חושב שהוא לא צודק פתאום הוא עובר עליו...
כמובן לא לשכוח להוסיף רק בחוק שאני חושב שהוא צודקכן.
לעבור על החוק זה חוסר הגינות!
חוסר מוסריות!
חוסר בדרך ארץ!
חוסר במידות טובות!
תתקשרו ל106 הם מטפלים בכל בעיה..מנסיוןיש למישהו מייל שניתן לפנות לעירייה?
המצב שם באמת עבר כל גבול
ובלתי נסבל לחלוטין!!!
20 דק' ברמזור!!!!!!!
מה זה פה הודו???!!!
בודאי!יש בעיה הלכתית ליסוע בנת"צ???????????
קצת מצחיק...בודאי!
א. ונשמרת מכל דבר רע
ב. ונשמרתם לנפשותיכם
ג. והלכת בדרכיו
ד. ואהבת לרעך כמוךה
ה. מה דסני עלך לחברך לא תעביד
ו. חוקי התעבורה הם הלכה לכל דבר וענין!!!!!!!!!!!!!
ועוד ועוד
עוד קודם שכתבת נמחק כי זה לא העניןקצת מצחיק...
איזה דבר רע
זה ברור, ולכוולם!!!ואיזה נפשותיכם בדיוק יש כאן????
ואהבת לרעך כמוך וכו' נאמר גם לאגואיסטים שמדברים בשם החוק...
לא יקשה בעיניך כלום.חוקי התעבורה הם הלכה לכל דבר וענין!!!!!!!!!!!!!
דינא דמלכותא דינא!דינא דמלכותא דינא?
בטח! עד לפני 3 חודשים ההורים שלי גרו שם ממש (ממול בית החיים) ואני כבר כמה פעמים אמרתי- כדי שיהיה לנו טוב עוד כמה שנים, אנחנו צריכים עכשיו!!!!! מדרכות בטוחות, רמזורים נורמלים ולא כאלו שיותר ושבתים מאשר עובדים, לא טרקטורונים שעומדים על המדרכה בבר אילן פינת שמעון חכם! (למי שלא מכיר- צמוד לתחנה הכי עמוסה כמעט בירושלים, עד לפני מספר חודשים- אחרי תחילת העבודות- התחנה המרכזית החרדית של ירושלים+ רחוב סואן ברכבים ואנשים כבל שעות היממה). לא שכדי להגיע עם קו 59 לכיוון נווה יעקב יש 2 אופציות- או לרדת בבר אילן וללכת במבוך שלם שחלקו לא ממש מתאים לעגלות, או לרדת בשדרות אשכול ששם התחנה לא מתחילה להיות בטיחותית משום כיוון, ולרדת שם עם עגלה זה כמעט בלתי אפשרי!ואיך אמר המשורר???
קשה עכשיו הקלה אחר כך...![]()
רחוב בר אילן בשבועיים האחרונים נהיה אזור סכנהבטח! עד לפני 3 חודשים ההורים שלי גרו שם ממש (ממול בית החיים) ואני כבר כמה פעמים אמרתי- כדי שיהיה לנו טוב עוד כמה שנים, אנחנו צריכים עכשיו!!!!! מדרכות בטוחות, רמזורים נורמלים ולא כאלו שיותר ושבתים מאשר עובדים, לא טרקטורונים שעומדים על המדרכה בבר אילן פינת שמעון חכם! (למי שלא מכיר- צמוד לתחנה הכי עמוסה כמעט בירושלים, עד לפני מספר חודשים- אחרי תחילת העבודות- התחנה המרכזית החרדית של ירושלים+ רחוב סואן ברכבים ואנשים כבל שעות היממה). לא שכדי להגיע עם קו 59 לכיוון נווה יעקב יש 2 אופציות- או לרדת בבר אילן וללכת במבוך שלם שחלקו לא ממש מתאים לעגלות, או לרדת בשדרות אשכול ששם התחנה לא מתחילה להיות בטיחותית משום כיוון, ולרדת שם עם עגלה זה כמעט בלתי אפשרי!
כמה פעמים התקשרתי לעיריה להתלונן על ליקויים חמורים, נכון הם סידרו את זה, אבל אחרי יומיים שוב!
וזה הרבה לפני הנזקים של המפגינים. אני חושבת שאם העבודות היו בטיחותיות הם היו הרבה פחות מפגינים!
רבע שעה זה ממש לא שובר שאים זה זמן מינימום ברמזור הזהאתמול מיחזקאל רבינו גרשום לשמואל הנביא בר אילן- שבר את כל השיאים שאמרתי לאבא שלי שזה מוגזם לכל הדעות- רבע שעה!!!! הפסדתי אוטובוס של 10:45 בצומת רמות, חיכיתי אצל ההורים שלי, והאוטובוס הבא היה רק ב12!!!!!!!!!!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים