מידע שימושי גזל הרבים בנסיעה בנת"צ

• הוסף לסימניות
כן.
לעבור על החוק זה חוסר הגינות!
חוסר מוסריות!
חוסר בדרך ארץ!
חוסר במידות טובות!
כמובן לא לשכוח להוסיף רק בחוק שאני חושב שהוא צודק
כי חוק שאדם חושב שהוא לא צודק פתאום הוא עובר עליו...:D

• הוסף לסימניות
בגדול אפשר לומר ששתי הצדדים בוויכוח כאן הם בעלי הרכבים מול אילו שאינם בעלי רכב...
אם כל צד טיפה יגדיל ראש ויחשוב על השני הכל יראה אחרת...

• הוסף לסימניות
זה ברור שבשום מקום מתוקן המצב התחבורתי באזור הזה לא היה מתנהל ככה
וממילא אין שום ברירה אלא לקחת את החוק לידיים ואפשר לראות אייך היום כל אוטובוס אגד חוצה גם ברמזור אדום כי מי שיחכה כפי החוק יגיע מחר וכל השאלה כמה זכותי לקחת את החוק למול מישהו אחר אבל לא שהחוק כאן צודק

• הוסף לסימניות
יש למישהו מייל שניתן לפנות לעירייה?
המצב שם באמת עבר כל גבול
ובלתי נסבל לחלוטין!!!
20 דק' ברמזור!!!!!!!
מה זה פה הודו???!!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מייל שניתן לפנות לעירייה?
המצב שם באמת עבר כל גבול
ובלתי נסבל לחלוטין!!!
20 דק' ברמזור!!!!!!!
מה זה פה הודו???!!!
תתקשרו ל106 הם מטפלים בכל בעיה..מנסיון

• הוסף לסימניות
יש בעיה הלכתית ליסוע בנת"צ???????????
בודאי!

א. ונשמרתם לנפשותיכם
ב. והלכת בדרכיו
ג. ואהבת לרעך כמוךה
ד. מה דסני עלך לחברך לא תעביד
ה. חוקי התעבורה הם הלכה לכל דבר וענין!!!!!!!!!!!!!
ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
בודאי!
א. ונשמרת מכל דבר רע
ב. ונשמרתם לנפשותיכם
ג. והלכת בדרכיו
ד. ואהבת לרעך כמוךה
ה. מה דסני עלך לחברך לא תעביד
ו. חוקי התעבורה הם הלכה לכל דבר וענין!!!!!!!!!!!!!
ועוד ועוד
קצת מצחיק...
איזה דבר רע ואיזה נפשותיכם בדיוק יש כאן????
ואהבת לרעך כמוך וכו' נאמר גם לאגואיסטים שמדברים בשם החוק...

• הוסף לסימניות
קצת מצחיק...
איזה דבר רע
עוד קודם שכתבת נמחק כי זה לא הענין
ואיזה נפשותיכם בדיוק יש כאן????
ואהבת לרעך כמוך וכו' נאמר גם לאגואיסטים שמדברים בשם החוק...
זה ברור, ולכוולם!!!
ואם תצא מנקודת הנחה ש
חוקי התעבורה הם הלכה לכל דבר וענין!!!!!!!!!!!!!
לא יקשה בעיניך כלום.

• הוסף לסימניות
דינא דמלכותא דינא?
או שפה בארץ זה משהו אחר.... ;)
אגב,
סבא רבא שלי
היה בשנות המלחמה בכפר קטן
ואז הוא שמע שהמשטרה עזבה את הכפר-
אז הוא יצא באמצע השבת
עזב הכל (טלטול)
וברח למקום אחר,
כי רבו אמר לו
שאסור להיות במקום שאין משטרה.
יום למחרת- הנאצים העלו את הכפר באש
ותפשו את כל היהודים....!

• הוסף לסימניות
ואיך אמר המשורר???
קשה עכשיו הקלה אחר כך... ;);)
בטח! עד לפני 3 חודשים ההורים שלי גרו שם ממש (ממול בית החיים) ואני כבר כמה פעמים אמרתי- כדי שיהיה לנו טוב עוד כמה שנים, אנחנו צריכים עכשיו!!!!! מדרכות בטוחות, רמזורים נורמלים ולא כאלו שיותר ושבתים מאשר עובדים, לא טרקטורונים שעומדים על המדרכה בבר אילן פינת שמעון חכם! (למי שלא מכיר- צמוד לתחנה הכי עמוסה כמעט בירושלים, עד לפני מספר חודשים- אחרי תחילת העבודות- התחנה המרכזית החרדית של ירושלים+ רחוב סואן ברכבים ואנשים כבל שעות היממה). לא שכדי להגיע עם קו 59 לכיוון נווה יעקב יש 2 אופציות- או לרדת בבר אילן וללכת במבוך שלם שחלקו לא ממש מתאים לעגלות, או לרדת בשדרות אשכול ששם התחנה לא מתחילה להיות בטיחותית משום כיוון, ולרדת שם עם עגלה זה כמעט בלתי אפשרי!
כמה פעמים התקשרתי לעיריה להתלונן על ליקויים חמורים, נכון הם סידרו את זה, אבל אחרי יומיים שוב!
וזה הרבה לפני הנזקים של המפגינים. אני חושבת שאם העבודות היו בטיחותיות הם היו הרבה פחות מפגינים!

• הוסף לסימניות
בטח! עד לפני 3 חודשים ההורים שלי גרו שם ממש (ממול בית החיים) ואני כבר כמה פעמים אמרתי- כדי שיהיה לנו טוב עוד כמה שנים, אנחנו צריכים עכשיו!!!!! מדרכות בטוחות, רמזורים נורמלים ולא כאלו שיותר ושבתים מאשר עובדים, לא טרקטורונים שעומדים על המדרכה בבר אילן פינת שמעון חכם! (למי שלא מכיר- צמוד לתחנה הכי עמוסה כמעט בירושלים, עד לפני מספר חודשים- אחרי תחילת העבודות- התחנה המרכזית החרדית של ירושלים+ רחוב סואן ברכבים ואנשים כבל שעות היממה). לא שכדי להגיע עם קו 59 לכיוון נווה יעקב יש 2 אופציות- או לרדת בבר אילן וללכת במבוך שלם שחלקו לא ממש מתאים לעגלות, או לרדת בשדרות אשכול ששם התחנה לא מתחילה להיות בטיחותית משום כיוון, ולרדת שם עם עגלה זה כמעט בלתי אפשרי!
כמה פעמים התקשרתי לעיריה להתלונן על ליקויים חמורים, נכון הם סידרו את זה, אבל אחרי יומיים שוב!
וזה הרבה לפני הנזקים של המפגינים. אני חושבת שאם העבודות היו בטיחותיות הם היו הרבה פחות מפגינים!
רחוב בר אילן בשבועיים האחרונים נהיה אזור סכנה
זוועה לעבור שם!
אין דרך נורמלית להולכי רגל
שלא לדבר על אלו שיורדים בתחנות שצריכים לעשות עיקוף כדי להגיע למדרכה

• הוסף לסימניות
אתמול מיחזקאל רבינו גרשום לשמואל הנביא בר אילן- שבר את כל השיאים שאמרתי לאבא שלי שזה מוגזם לכל הדעות- רבע שעה!!!! הפסדתי אוטובוס של 10:45 בצומת רמות, חיכיתי אצל ההורים שלי, והאוטובוס הבא היה רק ב12!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אתמול מיחזקאל רבינו גרשום לשמואל הנביא בר אילן- שבר את כל השיאים שאמרתי לאבא שלי שזה מוגזם לכל הדעות- רבע שעה!!!! הפסדתי אוטובוס של 10:45 בצומת רמות, חיכיתי אצל ההורים שלי, והאוטובוס הבא היה רק ב12!!!!!!!!!!!!!!!!
רבע שעה זה ממש לא שובר שאים זה זמן מינימום ברמזור הזה
ולבעלי הרכבים הפרטים נכון שהסיבוב לוקח זמן אבל גם העמידה לרמזור לוקחת זמן והרבה. יצא לי כמה פעמים לינסוע ברכב פרטי מכיוון שמואל הנביא ופניתי לשמעון הצדיק ומשם לארץ חפץ שדרות אשכול גולדה ולא לקח יותר מ 5 דקות תבדקו בעצמכם.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה