מה זה אומר להיות נאמנת
מה זה כולל?
ומה התגמול?
אבל יש סמינרים רבים שאוסרים על הבנות להתנדב משיקולים שונים, ויש אזורים בארץ שזה בכלל לא כזה הגיע לשם...אבל כשבכל כיתה יש כ 15 נאמנות, ובכל בניין עוד 6, ובכל משפחה מורחבת עוד 4-8 -
זה מזכיר משום מה את שיטת השיווק ישיר של פוראוור...
חבל, עזר מציון ארגון כל כך מכובד, והשיטה הזו שכל ילדת סמינר שנייה מתנפלת עלייך שתקני כרטיסים דרכה לא עושה טוב לאף אחד.
יש בזה משהו מעבר ללא הוגן, מפני שאף אחד לא באמת צריך את הכמויות המטורפות של הנאמנות הללו בשביל התרומות, ומפני שחינוכית זה מחנך לאגריסיביות ולהפעלת סחטנות. (כשחברה שקניתי דרכה התחילה להפעיל מניפולציות שאקנה עוד כרטיסים, התקוממתי מאד, האמת).
במסיבת חנוכה משפחתית 'התנפלו' עלי 3 אחיניות נאמנות. 'השכבתי' שם סכום הגון שלא חלמתי עליו. הסיבות לתרומה: 2% עזרה לעזר מציון, 98% רחמים על האחיינית שבסה"כ רוצה להגיע לאירוע בבנייני האומה.עזר מצוין הוא ארגון מאד מכובד וגם עם המכירה הסינית הזו הוא נשאר מכובד
הבנות הנאמנות מקבלות זכות להיות חלק מהמערך הענק הזה ולהיות שותפות לעשית חסד
וודאי שצריכים את הכמויות של הנאמנות כמו שמישהיא כבר אמרה-כדי להגיע לכמה שיותר אנשים ולהגדיל את התרומות
נראה לי מוגזם קצת לאמר שזה מחנך לאגרסיביות-הייתי ראש צוות במשך כמה שנים ואף אחת מהנאמנות שלי לא הביאה מעטפות כשהיא מפעילה סחטנות-להסביר לאנשים כמה התרומה שלהם תעזור לא נקרא מניפולציות
והדרך הזו של השגת תרומות כשיש אפשרות לקבל גם בסופו של דבר מתנה בצד(לקונים חבילות גדולות) או סיכוי לזכות בהגרלות-עובדת לאנשים יותר קל לפתוח ככה את הלב והכיסים
אני גם אשמח לשמוע מה התנאים ומה זה כולל בפרטי.. תודה.. ושכולנו נזכה למצוות, זה הכי חשוב![]()
אפשר לקבל גם באישי?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים