גיוס נאמנות לעזר מציון

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאפשר לכנות את שיטת המכירה כאגרסיביות. יתכן שיש נערות צעירות שבאופיין מתנהגות בצורה זו, ונראה לי שמחובת ראשי הצוותות להזהירן בעניין הזה. כמובן שא"א ממקרים בודדים להסיק מסקנות ולהשליך השלכות, בוודאי שלא על אגודת חסד חשובה כ'עזר מציון'.

בכל מקרה, אני פונה כעת לנישה של הנשים (או בחורות שסיימו סמינר), וזה בהחלט שונה. בטוחני שנשים אינן מתנהגות בצורה כזאת.
קהל היעד הוא שונה, נשים יכולות להגיע גם למגזרים אחרים שמגיעים איתם במגע, כמו חברות מהעבודה, לקוחות וכד' שיתכן שהם לא שייכים לציבור שכבר נחשף למכירה מאחייניות וכד' כפי שתיארו כאן.

אם יש נשים נוספות שרואות את עצמן מתאימות לתפקיד החשוב, ורוצות לצבור זכויות, וגם להנות מהתגמולים מן הצד.. מוזמנות ליצור קשר באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
כל שנה תורמת ולא זוכה, אבל מאוד מוקירה את הפעילות של עזר מציון.
ובעז"ה גם השנה אקוה להשתתף בתרומה כפי יכולתי.
אבל,
כאשר בת סמינר התקשרה אלי, אנונימית, ואמרה לי שהיא נאמנת...
אני: "מי את"? עונה לי: "לא רוצה להזדהות".
אני: "ואיך הגעת אלי?" היא: "מהספר טלפונים. עברתי שם שם..."
זה העלה לי את הפיוז!

• הוסף לסימניות
נשים שהתעניינו בפרטים וטרם ענו תשובה סופית, אשמח להחלטתכן..
בימים הקרובים יתקיימו ערבי הסברה לנאמנות בכל הארץ, ויאללה מתחילים לאסוף זכויות...
המכירה בעוד פחות מחודשיים!

• הוסף לסימניות

דרושות נאמנות אלופות למכירה הסינית של עזר מציון

את מלאת אנרגיה, מוטיבציה ורצון עז להאיר לאחר
רוצה לקחת חלק במפעל שנותן חיים,
ב
10 דקות ביום בזמן הפנוי שלך.
(וווווווגם לקבל תגמולים שווים)
אז אם את מעל גיל
18 את מוזמנת לשלוח לי הודעה.

כשאתה נותן מעצמך, אתה קודם נותן לך

צרי קשר
ב S.O7115368 וכו

מחכה שנאיר יחד שרי

666.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה