גיור מהיר(5 דק') לפני-אחרי

• הוסף לסימניות
20171210_013230.jpg 20171210_013835.jpg

• הוסף לסימניות
חזק!
והקווים שלך מדהימים!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים!
השני נראה מקורי-לא נראה בכלל שהתגייר אי פעם...

• הוסף לסימניות
מעולה!!

• הוסף לסימניות
החולצה שלו מהממת
משהו אפעס התפספס לו בלחי שמאל שלו

• הוסף לסימניות
מדהים,
הקווסצ'ן שלי היא איך אפשר לשלוט על כמות הדיו שיוצאת?(הלחיים בהירות והשער כהה)פשוט ואיך זה יצא כל כך חלק כמו עפרון??כישרון נדיר!!!!

• הוסף לסימניות
אני רואה אותו עם הזקן וזה מרגיש לי כאילו אני מכיר אותו כבר מאיפשהו... אלוף אתה ר' אורי!
גם לי מרגיש ככה
איזה מעניין!
עבודה יפיפייה.
שליטה מדהימה בעט

גם לי הפריע משהו בלחי שמאל. אבל עם הזקן זה הסתדר.

תמשיך ליצור!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
מדהים,
הקווסצ'ן שלי היא איך אפשר לשלוט על כמות הדיו שיוצאת?(הלחיים בהירות והשער כהה)פשוט ואיך זה יצא כל כך חלק כמו עפרון??כישרון נדיר!!!!

תודה
בעקרון בעט כדורי אפשר להוציא פחות דיו אם מרפרפים את הקצה ממש חלש מעל הדף
הנק' היא להיות מסוגל לעשות מעברים עדינים וחלקים של כהויות ע"י שינוי הלחץ בהדרגה תו"כ תזוזה איטית במיקום על הדף וקווים בטוחים אך משתנים לפי הצורך

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על הפרגון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה