דוד ליברמן
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
פעילות יתר של בלוטת התריס!!!
@ריקי שחור@רחל פס
ממליצה לפנות לארגון של סימפיזיוליזיס: simfi.help ג'ימייל, ולקבל מהם: חוברת מידע והמלצות אישיות לפי אזור בארץ ולפי המצב שלך. מאד עוזר!!
לדעתי לא בטוח,
ואפשר לפעמים למנוע החמרה אם פועלים נכון לפי חוברת המידע במייל הנ"ל.
יכול להיות שזה הרצועות שנמתחות,עוד דבר אם כבר מדברים על הריון,
מישהי מכירה תופעה של כאב חד (ממש מתחילת הריון) בשכיבה בתנוחות מסויימות
בצד מסויים של האגן במקום החיבור עם הרגל?
אצלי ואצל הרבה שאני מכירה עם סימפי', זה התחיל ככה.לדעתי לא בטוח,
אם זה סיפמי זה היה כואב בכל תנוחה לא רק בשכיבה בתנוחות מסוימות אלא הליכה והכל..
בכל אופן אני ממש ממליצה לישון עם כרית שמנה בין הברכיים על הצד, זה ממש מוריד עומס מהאגן ואת תראי שיפור,
אפשר גם כרית הריון, אני קניתי, ובכל אופן יותר מממליצה על כרית שמנה (אני לקחתי כרית נוי מהספה)
ומאד מאד עזר לי בלי זה לא הייתי נרדמת...
נכון,אם כבר מדברים על הריון, אני ארשום פה משהוא אפילו שלא קשור לנושא ואם זה יהיה אפילו לתועלת של משהיא אחת זה יהיה שווה.
קורה לי הרבה, רק בהריון שאני מתוך שינה מותחת קצת את הרגל ואז נתפס לי השריר האחורי השוק של הרגל בין העקב לברך ,משהוא ברמת כאב שאי אפשר לתאר, והבנתי שזה קורה הרבה לנשים בהריון ומשהיא אמרה לי פתרון קסמים
איך שמרגישים את המתיחה מיד באותו רגע להעמד על הרגליים, זה פתרון מטורף!!!
ומי שנתפס לה פעם השריר הזה ותנסה תראה עד כמה זה עוזר, אני הריונות קודמים הייתי מזה מאד בלחץ וזה קרה לי המון פעמים ועכשיו אני משתדלת לא למתוח את הרגל כשאני שוכבת וכשזה קורה מיד אני מתרוממת גם בשיא השינה
ואצלי תוספת של מגנזיום פתר את הבעיה-אבל רק באותו יום שלקחתי. (מגנזיום ציטראט דווקא)אם כבר מדברים על הריון, אני ארשום פה משהוא אפילו שלא קשור לנושא ואם זה יהיה אפילו לתועלת של משהיא אחת זה יהיה שווה.
קורה לי הרבה, רק בהריון שאני מתוך שינה מותחת קצת את הרגל ואז נתפס לי השריר האחורי השוק של הרגל בין העקב לברך ,משהוא ברמת כאב שאי אפשר לתאר, והבנתי שזה קורה הרבה לנשים בהריון ומשהיא אמרה לי פתרון קסמים
ומי שנתפס לה פעם השריר הזה ותנסה תראה עד כמה זה עוזר, אני הריונות קודמים הייתי מזה מאד בלחץ וזה קרה לי המון פעמים ועכשיו אני משתדלת לא למתוח את הרגל כשאני שוכבת וכשזה קורה מיד אני מתרוממת גם בשיא השינה
רוב התיאורים פה על הדופק המהיר בהריוןדופק מהיר יכול פעמים רבות להגיע בגלל לחץ דם גבוה, וזו יכולה להיות אחת התופעות של רעלת הריון ועוד דברים מסוכנים כאלה...
יש לזה פתרון מוזר, שאמרה לי משהי בשם רופא גדוללי יש חוץ מדופק מהיר גם תחושה של דופק לא סדיר
@BIZZARC- עשירהאצלי ואצל הרבה שאני מכירה עם סימפי', זה התחיל ככה.
תחילת ההריון@BIZZARC- עשירה
וואו את מלחיצה..
אצלך הכאב הנ"ל התחיל ממש בתחילת ההריון או רק בהמשך כשהבטן התחילה לגדול?
ואויי אני ממש סובלת מזה זה כאבים איומים אני פשוט מתחילה ישר לעשות מסאז' על השריר עד שמשתחרראם כבר מדברים על הריון, אני ארשום פה משהוא אפילו שלא קשור לנושא ואם זה יהיה אפילו לתועלת של משהיא אחת זה יהיה שווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים