אין לי דרך לבדוק, זה רק הרגשה שהלב דופק חזק, והנשימות כבדות.כמה מהיר?
סליחה מכבוד הרופאה.דופק מהיר בעיקר לאחר מאמץ, אבל לא רק.
אחרי מאמץ או חוסר שינה וכו', הדופק נהיה ממש מהיר, אבל גם סתם ככה במהלך היום.
הרופאה נלחצה ושלחה אותי לאקו לב.
מישהי מכירה את התופעה?
קשור אולי לבלוטת התריס?
אשמח לכל מידע.
תודה!
אההאין לי דרך לבדוק, זה רק הרגשה שהלב דופק חזק, והנשימות כבדות.
כשהייתי אצל הרופאה התלוננתי לה על זה והיא אמרה שאני נושמת כבד ונלחצה.
הכניסה אותי לאחות אבל במדידה הלחץ דם היה תקין (לא זוכרת כבר את המספר...)
באמת כבר התחלתי לפקפק בכבוד הרופאה הזו...סליחה מכבוד הרופאה.
תחליפי אותה.
נפילה של לחץ הדם בעמידה - תופעה קלאסית של הריון, ואם לא תתיישבי את עלולה להתעלף, ועדיין את בריאה לגמרי.
דפיקות לב בקימה משינה, או מחוסר שינה, או למה להמציא סיבה - הגוף לא צריך סיבות - תופעה קלאסית של הריון.
מה עוזר? לשתות הרבה, כפול ממה שאת רגילה, ולהימנע מעמידה ללא תנועה, ולהימנע מקפה.
הרבה בריאות!
הנשימות הכבדות מגיעות יחד.דופק מהיר יכול להיות קשור לבלוטת התריס. אבל אם זה מגיע לאחר מאמץ, זה באמת נשמע קשור לפעילות לבבית.
הנשימות הכבדות מגיעות ביחד עם הדופק המהיר, או בלי קשר?
ואקג עשית? (למרות שאם בדיוק כשתעשי אקג לא יהיה לך דופק מהיר, הכל יראה תקין)
בכל מקרה למה לא לעשות אקו לב, כדי להיות רגועה?
עד כמה שידוע לי לא צריך לקבוע תור לאקג. בכל שעה ביום שיש אחות אפשר לבצע אקג. תבדקי במרפאה שלך.עוד לא עשיתי אקג, צריכה לקבוע תור.
נתנו לכן כדור כלשהו? איזה?אוף!
כל כך לא נעים ומוכר!!
סיוט כי יש רופאים שנבהלים ושולחים לבדיקות ואז רק מהלחץ זה קורה יותר
תבדקי כי אם רופא אמר מי אנחנו שנגיד שלא
אבל באמת זו תופעה מאד רווחת אנחנו 4 מתוך 5 אחיות ואמא שמכירות את התופעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים