- הוסף לסימניות
נזכרתי בקטע קטן מלפני כמה חודשים בעקבות האשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=112698
זה התחיל בלילה אחד במייל של ידידה שאמרה 'שאם היא זיהתה נכון, היא ראתה תמונה שלי ושל ילדי בשאטרסטוק',
צחקתי, והלכתי לבדוק, ואכן היא צדקה,
וזה המשיך בעוד כמה טלפונים ומיילים משועשעים ונסערים של חברותי למקצוע 'את יודעת שתמונה שלך מופיע בשטרסטוק?'
התמונה מצולמת בפורים האחרון, שהלכתי עם ילדי לכיוון ההורים.
נזכרתי מייד באדם שהיה נראה לי כמו תייר, עם מצלמה רצינית כזאת שצילם את ילדי כמה וכמה תמונות, אבל העדפתי לא להתייחס ולהמשיך ללכת כאילו לא ראיתי...
לא העליתי על הדעת בתמימותי שהוא ילך להשתמש בזה,
זהו, אז השגתי את הטלפון של הצלם (שהוא ישראלי בכלל) ובקשתי שיבקש להסיר את התמונה מהאתר, הוא היה אדיב
ושלח לי את התמונה, אבל כפי הנראה לא פנה למערכת שטרסטוק,
כמו כן פניתי דרך האתר ישירות, וביקשתי שיורידו את התמונה, שזה פוגע ברגשותי וברגשות ילדי ועוד כל מיני בלה בלה,
ואז הם ענו לי; We have removed the image
נחמד מצידם לא?
זה התחיל בלילה אחד במייל של ידידה שאמרה 'שאם היא זיהתה נכון, היא ראתה תמונה שלי ושל ילדי בשאטרסטוק',
צחקתי, והלכתי לבדוק, ואכן היא צדקה,
וזה המשיך בעוד כמה טלפונים ומיילים משועשעים ונסערים של חברותי למקצוע 'את יודעת שתמונה שלך מופיע בשטרסטוק?'
התמונה מצולמת בפורים האחרון, שהלכתי עם ילדי לכיוון ההורים.
נזכרתי מייד באדם שהיה נראה לי כמו תייר, עם מצלמה רצינית כזאת שצילם את ילדי כמה וכמה תמונות, אבל העדפתי לא להתייחס ולהמשיך ללכת כאילו לא ראיתי...
לא העליתי על הדעת בתמימותי שהוא ילך להשתמש בזה,
זהו, אז השגתי את הטלפון של הצלם (שהוא ישראלי בכלל) ובקשתי שיבקש להסיר את התמונה מהאתר, הוא היה אדיב
כמו כן פניתי דרך האתר ישירות, וביקשתי שיורידו את התמונה, שזה פוגע ברגשותי וברגשות ילדי ועוד כל מיני בלה בלה,
ואז הם ענו לי; We have removed the image
נחמד מצידם לא?
הנושאים החמים