דרוש מידע גי'מייל כותב לי שהוא שלח קוד .... והוא משקר!!

זיהוי אימות בנייד יש?

הי לכולם,
ניסיתם להחליף סיסמא? ניסיתם ולא הצלחתם כי גוגל דרש קוד אימות?
אם לא תעשו ככה: כנסו לשחזור כתובת מייל כאן, "תשחזרו" את המייל ואחרי הודעת הצלחה יש אופציה (לא כ"כ רואים) לשנות את הסיסמא, תשנו, ואז תכנסו שוב
עבד לי ב-3 כתובות מייל שונות
עבד? תעשו לייק, לא עבד? תעשו שכוייח (בכ"א ניסיתי ועבדתי...). סתם, אתם לא חייבים.

הי לכולם,
ניסיתם להחליף סיסמא? ניסיתם ולא הצלחתם כי גוגל דרש קוד אימות?
אם לא תעשו ככה: כנסו לשחזור כתובת מייל כאן, "תשחזרו" את המייל ואחרי הודעת הצלחה יש אופציה (לא כ"כ רואים) לשנות את הסיסמא, תשנו, ואז תכנסו שוב
עבד לי ב-3 כתובות מייל שונות
עבד? תעשו לייק, לא עבד? תעשו שכוייח (בכ"א ניסיתי ועבדתי...). סתם, אתם לא חייבים.
אני לא נתקעתי אבל תודה על הרעיונות

ובאמת חבל שאנשים כמו אפילו אשרינו - לא נכנסים לעובי הקורה.

(אולי לאשרינו זה דילמה כי מבחינתם עדיף גם לא מייל?)

אשמח לעזור, אני יכול לקבל בשביל מי שצריך הודעת אס אמ אס ולשלוח לו במייל.
המייל שלי kjohvusv שטרודל ג'ימל וכו'

אשמח לעזור, אני יכול לקבל בשביל מי שצריך הודעת אס אמ אס ולשלוח לו במייל.
המייל שלי kjohvusv שטרודל ג'ימל וכו'
לכאורה זה לא יעזור להם כי הטלפון שלהם שמעודכן הוא ללא sms
ואי אפשר לשנות לכאורה...

לי זה כבר קרה פעמיים בדרך כלל ממתינים יומיים ואז זה נפתח

כתבו כאן (או במקום אחר) שאם מניידים את המספר הכשר לרשת גולן, אפשר לקבל SMS, (כמובן אם מכניסים את הסים לטלפון לא כשר), וכך לעשות שחזור חשבון .
זה נכון? מישהו ניסה את זה? הסים לא נחסם?

נערך לאחרונה ב:
כתבו כאן (או במקום אחר) שאם מניידים את המספר הכשר לרשת גולן, אפשר לקבל SMS, (כמובן אם מכניסים את הסים לטלפון לא כשר), וכך לעשות שחזור חשבון .
זה נכון? מישהו ניסה את זה? הסים לא נחסם?
היום זה לא עוזר
אין שום דרך לקבלSMS למספר כשר בגלל סיכום של ועדת הרבנים עם החברות.
אם יש לך פתרון אשמח שתעלה לטובת כולנו

מישהו ניסה להפנות שיחות של סים כשר למספר לא כשר?

האם הגיע לו לשם הודעת sms?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה