תנסו אןלי על אנונימי כשהמייל המקורי שלכם לא פתוח
אולי זה יעזור...
אבל אל תתעצבנו אם לא מצליח!
לפעמים הוא ילד טוב ונותן....
אבל גם אם לא, תזכרו למה אתם לא מצליחים לפתוח.
תזכרו שיש לכם פלאפון כשר, אפילו לא תומך כשר, כשר+!
פשוט תשמחו על הזכות הזאת.
וכשמצליח אל תשכחו להגיד מזמור לתודה!!!!
בהצלחה
הי יש לך בשבילי אולי כתובת מייל, אשמח בדחיפות, ודה רבה.

גם לי נחסם המייל,
למישהו יש פתרו ומה עושים בכזה מקרה?
כל טלפון שאני מכניס אימות קולי, זה לא עובד.
1738496274799.png

תחפש חבר מחו"ל
לי זה עזר....
הכוונה למספר טלפון שאינו משויך לחברות ישראליות. יש סינונים נגד חברות ישראליות בגלל הרג ''חפים מפשע בעזה''

מה שעזר לי זה טלפון חדש שמקבל SMS שלא היה בשימוש כלל עם אימותים של גוגל
וב"ה נפתח המייל.

אכן, כבר פתחו על זה הרבה אשכולות בעבר.
העיצה הכי ריאלית שלקחתי מהם, אם כי עדיין לא ניסיתי בעצמי-
לבחור בסיסמה הראשונית סיסמה חזקה מאד מאד מאד.
משהו ארוךךך באנגלית, שמכיל אותיות גדולות ואותיות קטנות, מספרים, תווים מיוחדים (!@#$%^&;*)
-מול סיסמה חזקה שכזאת הם כנראה כבר לא דורשים אימות דו שלבי ואפשר לפתוח את החשבון ואז כמובן להכנס להגדרות ולשנות לסיסמה הגיונית יותר.
עכשיו ניסיתי ועבד לי. תודה רבה.

מנסה לפתוח חשבון gmail חדש
נתקעת בשלב של הכנסת מספר טלפון
ניסיתי להכניס את כל סוגי המספרים- עם SMS ובלי, מספרים שלא מוכרים בחשבונות אחרים.
והחלפתי גם מחשבים עם סינון ובלי
כל הזמן כותב- לא ניתן להשתמש במספר הטלפון הזה לאימות.
מישהו נתקל?
מה אפשר לעשות?

עדיף לא להכניס מספר טלפון בכלל ולשים מייל לאימות
לנסות לפתוח בגלישה בסתר

מעצבן
אבל קורה
מישהו טען שאם עושים סיסמא קשה במיוחד
הם לא מבקשים אימות טלפוני
לא מנסיון

הסתדרתם?
אם לא, ניתן לפנות אלי ואנסה לפתוח לכם
משהי הצליחה לפתוח לי, עשתה את אותן פעולות דרך מכשיר חכם עם דפדפן פתוח
ובדפדפן לא בקש טלפון לאימות, ופתח את החשבון עם הנייד הרג

אממה, עכשיו כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי- הוא רוצה לאמת - ושוב- אותו סיפור. גוגל לא שולח הודעת טקסט למספר ששמתי, שכן מקבל טקסטים.
מייאש...

משהי הצליחה לפתוח לי, עשתה את אותן פעולות דרך מכשיר חכם עם דפדפן פתוח
ובדפדפן לא בקש טלפון לאימות, ופתח את החשבון עם הנייד הרג

אממה, עכשיו כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי- הוא רוצה לאמת - ושוב- אותו סיפור. גוגל לא שולח הודעת טקסט למספר ששמתי, שכן מקבל טקסטים.
מייאש...
אם תרצו שאני ינסה לפתוח לכם וינסה לעקוף על הבעיה, בכיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה