- הוסף לסימניות
מהה?? לא הבנתי מה הקשר בין הסיסמא לאימות?
ויש לך אולי את הקישור לאשכול ההוא
זה בעצם ג"כ חשבון מייל, אבל לא של חברת אלפא ביתא (גוגל) אלא של חברת וואלה,מה זה וואלה מייל?
עדכוןאולי יש פה פיתרון (נגמר לי הנקודות בנטפרי, מישהו יכול לשלוח לבדיקה)
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
האם מצאת פתרון ?נחסמה לי כתובת מייל שחשובה לי מאד
הוא נותן אימות דו שלבי רק SMS.
הטלפון שאליו משויך החשבון גוגל שלי הוא כשר ולא מקבל SMS
ניסיתי להזין מספרי SMS של חברים . לא נותן
גם SMS של חו''ל לא נותן
מי יודע מה הפתרון????
לא מבינה איך גוגל שלח SMS לטלפון שלא רשום כטלפון של בעל החשבון ?מה שעזר לי זה טלפון חדש שמקבל SMS שלא היה בשימוש כלל עם אימותים של גוגל
וב"ה נפתח המייל.
הפתרון הכי טוב להכניס מס' שמקבל סמס מחו"ל (לא חייב להיות קשור לבעל החשבון)אני תקועה עם כתובת מייל שחסומה לי כי הטלפון שלי לא מקבל הודעות
לא ניתנת לי אפשרות לשנות את מספר הטלפון לשם יגיעו ההודעות גוגל/ SMSהפתרון הכי טוב להכניס מס' שמקבל סמס מחו"ל (לא חייב להיות קשור לבעל החשבון)
לי זה עזר.
מופיע לך מסך כזה ?לא ניתנת לי אפשרות לשנות את מספר הטלפון לשם יגיעו ההודעות גוגל/ SMS
נשמח שתעדכן.אנו עובדים כרגע על תיקון התקלה, שלא תלויה בנו.
תודה על הסבלנות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים