אני פתחתי מייל חדש לפני כמה ימים ונתן לי בלי שום בעיות ב"ה..
מה שכן עשיתי זה כתבתי כתובת מייל קיימת לאימות החשבון ולא כתבתי בכלל מספר טלפון ככה שהוא לא ביקש ממני בכלל sms. וכנראה בגלל שכתבתי מייל זה הספיק לו..
וגם אח"כ כשפתחתי את המייל הזה ממחשב אחר הוא ביקש ממני להכניס מספר טלפון לחשבון ופשוט לחצתי על אישור בלי לכתוב שום דבר והוא המשיך הלאה.
אז אולי תנסו ככה.. בהצלחה!

אני גם הסתבכתי עם זה כמה ימים
חברה ניסתה לעזור לי, ובסוף הצליחה לפתוח דרך מכשיר חכם ללא סינון, לא ביקש קוד אימות\

עכשיו מנסה לפתוח על החשבון הזה ערוץ יוטיוב וכדי לאמת את החשבון מבקש לשלוח קוד לטלפון- ושוב אותה בעיה.
כותב שאי אפשר לשלוח קוד למספר זה. שגיאה
ניסיתי ממספרים רבים, ממכשיר, ממחשב, עם סינון ובלי- ולא עוזר
מישהו נתקל? יש פיתרון?

זה נראה מאוד מיושן...
עדיף כבר בדואר.... לא?

אולי יש פה פיתרון (נגמר לי הנקודות בנטפרי, מישהו יכול לשלוח לבדיקה)

אולי יש פה פיתרון (נגמר לי הנקודות בנטפרי, מישהו יכול לשלוח לבדיקה)
עדכון

באמילטור הפיתרון לא עזר, והוא דרש קוד לSMS, אולי דרך טלפון הוא לא יבקש.

נחסמה לי כתובת מייל שחשובה לי מאד

הוא נותן אימות דו שלבי רק SMS.
הטלפון שאליו משויך החשבון גוגל שלי הוא כשר ולא מקבל SMS
ניסיתי להזין מספרי SMS של חברים . לא נותן
גם SMS של חו''ל לא נותן
מי יודע מה הפתרון????
האם מצאת פתרון ?

מה שעזר לי זה טלפון חדש שמקבל SMS שלא היה בשימוש כלל עם אימותים של גוגל
וב"ה נפתח המייל.
לא מבינה איך גוגל שלח SMS לטלפון שלא רשום כטלפון של בעל החשבון ?
אני תקועה עם כתובת מייל שחסומה לי כי הטלפון שלי לא מקבל הודעות

לא ניתנת לי אפשרות לשנות את מספר הטלפון לשם יגיעו ההודעות גוגל/ SMS
מופיע לך מסך כזה ?
אם כן זה אמור לעבוד.
1741094354515.png

@משתדל להיות למה כשמתקשרים למערכת זה עובר למרכזייה, ולא למערכת אוטומטית לביצוע רישום והוצאת קודי אימות?

כשמתקשרים הוא אומר אין מענה בשרת ה EPI

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה