כבשה תמימה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,061
ניסיתי
גם מחשבון קיים
גם כתובת עם אותיות קטנות
גם סיסמה קשוחה
ועדיין דורש.
גם מחשבון קיים
גם כתובת עם אותיות קטנות
גם סיסמה קשוחה
ועדיין דורש.
לנסות כל כמה ימים לא להתייאשניסיתי
גם מחשבון קיים
גם כתובת עם אותיות קטנות
גם סיסמה קשוחה
ועדיין דורש.
צריכים לפתוח חשבון גוגל חדש? אפשר לפנות אליי בשמחהמה עושים בשלב שצריך לסרוק / לצלם ואין לי אפשרות לסרוק
יש דרך חילופית אולי?
אז מה עושים עכשיו??????לא עושים דו שלבי לפני שיש טלפון שמקבל SMS
תיזהרו.
לא נכון, בדיוק את זה הם באו לפתור, אימות דו שלבי, אפשרי ע"י מגוון אופציות כניסה אחת מהם הוא "מאמת" ברגע שה"מאמת" הוגדר לפי הכללים לא צריכים אימות עם SMS.לא עושים דו שלבי לפני שיש טלפון שמקבל SMS
תיזהרו.
עשיתי הכל לפי הכללים והמדריכים כאן באשכול.לא נכון, בדיוק את זה הם באו לפתור, אימות דו שלבי, אפשרי ע"י מגוון אופציות כניסה אחת מהם הוא "מאמת" ברגע שה"מאמת" הוגדר לפי הכללים לא צריכים אימות עם SMS.
לגבי @אלף בינה מוזר מאוד, ייתכן ולא הכנסת את מפתח האתר ל-appCode לפי הכללים?
הנושא במקרה הזה הוא אחר.מכיר ח"כ (שר לשעבר) חרדי, שנחסם לו המייל, (הוא שלח יותר מ1,000 מיילים בבת אחת בלי לפתוח קבוצה)
הוא סיפר לי שהוא שלח מכתב לגוגל בבקשה מאת השר החתום מטה...
ואלה האחרונים חזרו אליו טלפונית באותו יום ופתחו לו את האימייל החסום!!!
אינני מבין בחשבונות 'שמיים'
אך זה ברור שמכתב מהממשלה לגוגל הפועלת בארץ לאפשר אימות קולי בטלפון הוא צעד בסיסי להכרת טובה לבוחרים החרדיים שאיני יודע למה הם נשלחו לכנסת אם לא למטרה כזאת
זה רק ממחיש למה אין הבדל בין SMS לשיחת טלפון, עדי כך שרק קוד OR אמין מבחינתםמהסיבה הזאת, הם אמורים לבטל גם את אפשרות האימות באמצעות SMS ולאפשר אימות אך ורק באמצעות סריקת קוד QR.
גם לי-
אצלי זה מבקש סריקת קוד QR
איך יוצאים מהסיפור הזה?
גם לי-
זה נוהל חדש??
מישהו נתקל?
מה עושים בעלי טלפון כשר?
להפעיל מחדש את המחשב או רק את גוגל?תשובה לזאת הבעיה
לסגור הפעולה ולהפעילה מחדש
בדקתי זאת בעצמי! אפילו מייד! אינן צריכה לחכות!
את מבינה זאת?
אני אומרת עשי מחדש את הפעולה של פתיחת החשבון! עכשיו!להפעיל מחדש את המחשב או רק את גוגל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים