ניסיתי
גם מחשבון קיים
גם כתובת עם אותיות קטנות
גם סיסמה קשוחה
ועדיין דורש.

מה עושים בשלב שצריך לסרוק / לצלם ואין לי אפשרות לסרוק
יש דרך חילופית אולי?

לא עושים דו שלבי לפני שיש טלפון שמקבל SMS
תיזהרו.
לא נכון, בדיוק את זה הם באו לפתור, אימות דו שלבי, אפשרי ע"י מגוון אופציות כניסה אחת מהם הוא "מאמת" ברגע שה"מאמת" הוגדר לפי הכללים לא צריכים אימות עם SMS.

לגבי @אלף בינה מוזר מאוד, ייתכן ולא הכנסת את מפתח האתר ל-appCode לפי הכללים?

לא נכון, בדיוק את זה הם באו לפתור, אימות דו שלבי, אפשרי ע"י מגוון אופציות כניסה אחת מהם הוא "מאמת" ברגע שה"מאמת" הוגדר לפי הכללים לא צריכים אימות עם SMS.

לגבי @אלף בינה מוזר מאוד, ייתכן ולא הכנסת את מפתח האתר ל-appCode לפי הכללים?
עשיתי הכל לפי הכללים והמדריכים כאן באשכול.
הבו עיצה...

מנסה לפתוח מייל חדש,
דורש ממני לסרוק את QR,
איך מדלגים על זה?
אין לי כמובן איך לסרוק?
משהו חדש בשבילי...
תודה!
1753898311046.png

אצלי זה מבקש סריקת קוד QR
איך יוצאים מהסיפור הזה?
1753965519172.png

אני מנסה לפתוח חשבון גוגל חדש או מנסה לשחזר חשבון שנחסם ולא מצליחה כל הטלפונים ששמתי בשביל אימות SMS הוא אומר לי שתפוסים, מה עושים? איך אני יכולה לפתוח חשבון חדש או להיכנס לחשבון שנחסם?

מכיר ח"כ (שר לשעבר) חרדי, שנחסם לו המייל, (הוא שלח יותר מ1,000 מיילים בבת אחת בלי לפתוח קבוצה)
הוא סיפר לי שהוא שלח מכתב לגוגל בבקשה מאת השר החתום מטה...
ואלה האחרונים חזרו אליו טלפונית באותו יום ופתחו לו את האימייל החסום!!!
אינני מבין בחשבונות 'שמיים'
אך זה ברור שמכתב מהממשלה לגוגל הפועלת בארץ לאפשר אימות קולי בטלפון הוא צעד בסיסי להכרת טובה לבוחרים החרדיים שאיני יודע למה הם נשלחו לכנסת אם לא למטרה כזאת

מכיר ח"כ (שר לשעבר) חרדי, שנחסם לו המייל, (הוא שלח יותר מ1,000 מיילים בבת אחת בלי לפתוח קבוצה)
הוא סיפר לי שהוא שלח מכתב לגוגל בבקשה מאת השר החתום מטה...
ואלה האחרונים חזרו אליו טלפונית באותו יום ופתחו לו את האימייל החסום!!!
אינני מבין בחשבונות 'שמיים'
אך זה ברור שמכתב מהממשלה לגוגל הפועלת בארץ לאפשר אימות קולי בטלפון הוא צעד בסיסי להכרת טובה לבוחרים החרדיים שאיני יודע למה הם נשלחו לכנסת אם לא למטרה כזאת
הנושא במקרה הזה הוא אחר.
בגוגל סבורים שאימות על ידי שיחת טלפון הוא אימות גרוע, וזאת מכיון שפורץ יכול בקלות להשתלט על הטלפון ולהפנות את השיחות.
מהסיבה הזאת, הם אמורים לבטל גם את אפשרות האימות באמצעות SMS ולאפשר אימות אך ורק באמצעות סריקת קוד QR.

@אלף בינה ייתכן שהתוקף פג, או שפספספתם תו בודד מהסיסמה של גוגל או שיניתם אותו.

אפשר לנסות דרך אחרת שיכולה להתאים לכולם:
1. להשיג קוד אימות ארוך מגוגל לפי ההדרכה בפוסט הראשון באשכול (שלב 4 עד 7, לדלג על שלבים ראשונים ואחרונים).
2. להכנס לאתר הזה, להדביק שם את הקוד בלי רווחים בתיבה שכותרת secret.
3. להעתיק את הקוד 6 ספרות מהתיבה שכותרתה current OTP, כל 30 שניות הקוד מתחלף.

כפי ניתן לראות, אין צורך בשיחה טלפונית או בתוסף בכלל.
בהתאם, הפרטים האלו רגישים ולא כדאי לשמור אותם באפליקציה חיצונית (מבלי לחוות דעת על האפליקציה שמוצעת לשימוש ב אשכול), ובודאי שלא לשמור אותם בצמוד לסיסמה.

לתשומת לב:
האתר המקושר אינו שומר את הנתונים, הוא אתר בקוד פתוח, החישוב של הקוד מתבצע על גבי הדפדפן, ניתן לקבל את הקוד גם ללא אינטרנט בכלל.

זה רק ממחיש למה אין הבדל בין SMS לשיחת טלפון, עדי כך שרק קוד OR אמין מבחינתם
ואם כך פני הדברים הרי שהם היו אמורים לתת מרווח זמן לציבור החרדי להחליף את מספרי הטלפון לאימות שתאפשר עוד סוגי אימות שלא קיימים כלל בטלפון הכשר

עד שקוד OR יהיה הדרך היחידה לפתוח חשבון בגוגל, יש לנציגינו בכנסת מה לעשות בענין

אצלי זה מבקש סריקת קוד QR
איך יוצאים מהסיפור הזה?

גם לי-
זה נוהל חדש??
מישהו נתקל?
מה עושים בעלי טלפון כשר?

תשובה לזאת הבעיה
לסגור הפעולה ולהפעילה מחדש
בדקתי זאת בעצמי! אפילו מייד! אינן צריכה לחכות!
את מבינה זאת?

אני לא כותבת לך עד עכשיו משום פרוג לא מסכים לכתוב 4 תגובות בשעה אחת!
כותב לי ברצוני שתעשי מנוי!!!
להפעיל מחדש את המחשב או רק את גוגל?
אני אומרת עשי מחדש את הפעולה של פתיחת החשבון! עכשיו!
האם עדיין יש זאת הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה