- הוסף לסימניות
- #1,121
אתה יכול לעזור לי?צריכים לפתוח חשבון גוגל חדש? אפשר לפנות אליי בשמחה
אתה יכול לעזור לי?צריכים לפתוח חשבון גוגל חדש? אפשר לפנות אליי בשמחה
עשיתי את זה ועדיין צריך מספר פלאפוןבאמת עשיתי ככה והצלחתי אפשר אח"כ להחליף סיסמה.
זה בעצם לעשות את כל התוים @#$%^&*)(
ומיד נפתח לי
אתה יכול להביא לי את המספר הזה בשביל פתיחת חשבון בשבילי?הדרך היחידה שהצליחה בסוף.... שלחתי למספר בחו"ל שמקבל SMS
מצטרפתכל הרעיונות שהובאו כאן לא עזרו לי, מישהו הצליח לאחרונה לפתוח חשבון גוגל ללא SMS??
לא נותן לי בשום אופן??
מה אפשר לעשות??
לאהם כבר לא שולחים קוד קולי?
ניסתי לעשות וזה לא מצליחאפשר לעשות שחזור חשבון
תנסו דרך סמארטפוןניסתי לעשות וזה לא מצליח
דרך אגב מצאתי את הקוד אבל זה לא נותן לי להיכנס עם זה, זה כותב שזה שולח sms עם קוד, הבעיה שאין לי sms.
מה זה אומר?אם עשית אימות דו שלבי אין פתרון חוץ מלפנות לגוגל
לי זה קרה ופשוט פתחתי חדש אין ברירה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים