כל הרעיונות שהובאו כאן לא עזרו לי, מישהו הצליח לאחרונה לפתוח חשבון גוגל ללא SMS??
לא נותן לי בשום אופן??
מה אפשר לעשות??
מצטרפת
מה עושים??
זה השלב שאני נתקעת בו
1756845740200.png
ע

נחסם לי חשבון ג'מייל ואני מנסה לאמת פרטים, הענין הוא שאני לא זוכרת את הקוד, ושמתי רק טלפון שלא מקבל sms לאימות, השאלה האם יש מה לעשות?

פעם שמעתי שאפשר לשים את הסים במכשיר לא כשר ובדקות הראשונות עד שזה נחסם לקבל את הסמס.
(לכאורה עדיף תומך כשר שלא ייחסם, וצ"ע)
תנסי ותעדכני

תבקשי מאחת הבנות של הקב"ה שיש לה...
(את יכולה לכתוב את כתובת המייל שנחסמה ל- ***אולי אצליח לעשות משהו אבל סיכוי נמוך)

נערך לאחרונה ב:
לי נחסם עכשיו המייל כי פתחתי תבנית לשליחת מייל אוטומטי וגוגל חושד שזה מייל רובוטי - מישהו יודע פיתרון? כי זה המייל של העסק שלי וזה פשוט משבית אותי

אם עשית אימות דו שלבי אין פתרון חוץ מלפנות לגוגל
לי זה קרה ופשוט פתחתי חדש אין ברירה

שיש אופציה במייל שכדי שאף אחד/ת לא יוכל לפרוץ לחשבון אז חוץ
מהקוד כניסה יש עוד אימות של sms ובמייל יש אפשרות שזה יהיה הודעה קולית
ואם הפעלת אותו לא משנה מאיפה היכנסו לחשבון יהיה אימות של sms אז זה נתקע כי
זה מספר כשר אבל אולי יעזור לפנות לגוגל

מנסה כבר כמה ימים לפתוח חשבון ג'ימייל חדש

מנסה ממחשב
מנסה לתת מספר טלפון שמקבל SMS
חברה ניסתה עבורי עם טאבלט שמקבל SMS וואטסאפ
עוד חברה ניסתה עם מחשב במקביל נייד לא כשר

גורנישט

בכל הניסיונות, לא ניתן לפתוח בשום אופן !

טאבלט , לא כשר , דרך אימייל הראשי .. - לא נותן !!!

מה עושים ?

יש םתרון ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה