הוא דורש מס' לשליחת אימות שאני לא רובוט. ניסיתי כבר גם עם SMS והוא טוען שיש בעיה באימות
אולי יש מי שיעזור לי, ופשוט יפתח לי את החשבון- אני כבר אעדכן את כל הסיסמאות אחרי?

לפעמים עוזר לעשות בחלון אנונימי.

לפעמים אם הסיסמה לחשבון החדש חלשה מדי הוא דורש אימות ב-SMS. תנסו להחליף לסיסמה חזקה.

כתבו כאן בפרוג לפתוח כתובת מייל עם אותיות קטנות ואחרי אין ספור נסיונות פתחתי כתובת חדשה בשתי דקות בלי צורך בהודעה

הי אני גם באותה בעיה... ממש מעצבן. ניסיתי המון ועם 2 מספרים שמקבלים SMS ושמדבר לא עובד.
יש מישהו שמוכן לנסות לעזור לי??

הי אני גם באותה בעיה... ממש מעצבן. ניסיתי המון ועם 2 מספרים שמקבלים SMS ושמדבר לא עובד.
יש מישהו שמוכן לנסות לעזור לי??
איך הצלחנו אחרי מיליוני נסיונות? לא דרך אנונימי, אלא הוסף חשבון, שמנו כתובת רצויה באותיות קטנות, ונתנו סיסמא חזקה מספיק ולא דומה או משומשת- אז גוגל התרצה ולא ביקש לוודא שאני לא רובוט... בהצלחה!

איך הצלחנו אחרי מיליוני נסיונות? לא דרך אנונימי, אלא הוסף חשבון, שמנו כתובת רצויה באותיות קטנות, ונתנו סיסמא חזקה מספיק ולא דומה או משומשת- אז גוגל התרצה ולא ביקש לוודא שאני לא רובוט... בהצלחה!
לא עזר לי גם עם כל הנ"ל... תודה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה