- הוסף לסימניות
בשמחה, יש לי מספר וירטואלי, איך אוכל להגיד לכם בלי שיתפרסם?SMS מישהו יכול לעזור?
בשמחה, יש לי מספר וירטואלי, איך אוכל להגיד לכם בלי שיתפרסם?SMS מישהו יכול לעזור?
ראיתיכתוב לי שראית שאוכל למחוק
בשמחה, תכתוב את המייל אח"כ תמחק ואשלח לשם את המספר שלי לאסמס.יש אפשרות עכשיו לקבל בשבילי SMS?
יאללהאם אתה רוצה אני יכול לפתוח עבורך
7789443@gmail.comיאללה
כן, אבל עכשיו אני לא יכול.
אם זה סוג חסימה שאתם יודעים את הסיסמה של החשבון והגדרות החשבון נפתחים אך לא המייל עצמו אז יש אפשרות כזאת:דחוף עזרה בפתיחת מייל שנחסם
ניסנו את כל האפשריות של מספרי טלפון .
תודה רבה !
זה טוב לדעת להבא. לא עוזר לחשבון נעול.שימו לב כשאתם פותחים חשבון חדש או שהוא מבקש ממכם לעדכן פרטים לשחזור חשבון אל תרשמו טלפון אלא רק מייל אחר
לי זה עזר.
יודעים את הסיסמא אבל זה לא נותן להיכנס גם להגדרות של החשבון זה מביא תמיד לSMS, מנסים להכניס מספרים וזה לא נותן..אם זה סוג חסימה שאתם יודעים את הסיסמה של החשבון והגדרות החשבון נפתחים אך לא המייל עצמו אז יש אפשרות כזאת:
להסיר את הטלפון שמשוייך לחשבון דרך דף הגדרות החשבון.
להמתין 24 שעות.
ואז לנסות לפתוח את החשבון רגיל וכשגוגל מבקש אימות טלפוני ע"י SMS יהיה ניתן להשתמש בכל טלפון תומך SMS אם לא נעשה במספר הזה שימוש לאחרונה לאימות גוגל.
בכל אופן תעלו צילומי מסך של השלבים עד לנעילה שעולה אצלכם אולי זה ייתן אינדיקציה מה ניתן לעשות (זכרו לטשטש פרטי זיהוי שלא נצרכים בצילומי מסך...).
זה טוב לדעת להבא. לא עוזר לחשבון נעול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים