אני מנסה לפתוח חשבון חדש
יש לי גם מספר שמקבל SMS
אבל זה לא הולך, הוא כותב שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון לאימות
ניסיתי גם במספרים כשרים, שום דבר לא הולך
יש למשהו פתרון?
בס"ד
גם חבר שלי ניסה ולא הצליח וגם אני ניסיתי בשבילו וזה לא הצליח לי אבל שנינו ניסינו בלי שם משפחה ואז כשכתבתי שם משפחה (אות אחת) וגם את הכתובת לקחתי את אחת ההמלצות שהוא הציע ולא כתובת שאני רציתי (בהתחלה גם זה לא עזר) ואז זה עזר ונכנס ללא צורך במספר טלפון.
אני חושב שהוספת השם משפחה (דהיינו מילוי כל השורות בכל התהליך) זה מה שעזר ואני מאמין שכן הייתי יכול לבחור את הכתובת.
בהצלחה לכל הנתקעים.

נרשמתי למדריך הזה, עכשיו שאני רוצה לפתוח מייל נוסף, הוא שולח לי קוד כSMS, מה עזר לי הדבר הזה?

לכל המעוניינים,
יש לדעת כי לפעמים לא נדרש אימות, ובפרט דרך הקישור הזה
אם לא עובד לנסות שוב יום אחד אח"כ
בהצלחה!
איך פותחים את המייל בלי SMSהוא שולח לכשר ולא מקבלת הודעות שם. מה עושים? שמעתי שאפשר לעבור לחברה שמקבלת SMS בכשר? מישהו יודע? ניסיתי להכנס לקישור ששלחו לא צלח.

איך פותחים את המייל בלי SMSהוא שולח לכשר ולא מקבלת הודעות שם. מה עושים? שמעתי שאפשר לעבור לחברה שמקבלת SMS בכשר? מישהו יודע?
יש לנסות מידי פעם, לפעמים הוא לא מבקש אימות, בפרט דרך הקישור שציינתי

אבל אם תרצו תכתבו פה את הכתובת המבוקשת ואנסה לפתוח חשבון
איך פותחים את המייל בלי SMSהוא שולח לכשר ולא מקבלת הודעות שם. מה עושים? שמעתי שאפשר לעבור לחברה שמקבלת SMS בכשר? מישהו יודע? ניסיתי להכנס לקישור ששלחו לא צלח.

יעני SMS למייל? יש לזה שירותים שספקי הסלולר נותנים. ויש ספקים אחרים שמאפשרים שליחת הודעות מכל מספר שנרשם אצלם (בלי קבלה). כך שבתשלום מסויים לחודש אפשר למצוא פתרון להכל... לכאורה

יש לנסות מידי פעם, לפעמים הוא לא מבקש אימות, בפרט דרך הקישור שציינתי
כבר ניסתי כמה חודשים ולא הצלחתי.
הוא תמיד מבקש את המספר שלי ושולח לשם הודעת טקסט וזה מספר כשר ולא מקבל SMS
השאלה אם אפשר לקבל SMS במספר שלי הכשר?

יעני SMS למייל? יש לזה שירותים שספקי הסלולר נותנים. ויש ספקים אחרים שמאפשרים שליחת הודעות מכל מספר שנרשם אצלם (בלי קבלה). כך שבתשלום מסויים לחודש אפשר למצוא פתרון להכל... לכאורה
ואיך עושים את זה דרך איזה חברה?

ואיך עושים את זה דרך איזה חברה?
אני מנסה להזכר אם מה שביררתי פעם זה באמת SMS למייל או שזה פקס למייל וסתם התבלבלתי...
אין אפשרות להחליף מספר?
מורכב

נו מישהו כבר יכול לעזור בנושא, כל הציבור החרדי נתקע בזה כל הזמן.
לכל מי שיש מידע שיכול לעזור בעניין שיעדכן בדחיפות!!!!

לכל המעוניינים,
יש לדעת כי לפעמים לא נדרש אימות, ובפרט דרך הקישור הזה
אם לא עובד לנסות שוב יום אחד אח"כ
בהצלחה!

אם עושים סיסמא מורכבת זה בדר"כ פותר את הבעיה של אימות בsms.
יותר טוב גם שם באנגלית
בתקופה האחרונה פתחתי כמה מיילים חדשים ותמיד הלך לי לפתוח מייל ללא צורך בSMS אם עשיתי שנת לידה לפני שנת 2000
1747913759200.png
ניסיתי את כל העצות:
א. דרך הקישור הזה.
ב. סיסמא מאוד מורכבת.
ג. שם באנגלית.
ד. תאריך לידה לפני שנת 2000.
ושום דבר לא עזר, הוא מבקש SMS, מצורף תמונה.

רבותי תתעוררו ותצילו את המצב, זה לא בעיה אישית שלי אלא שכל משתמשי הקומה הכשרה!!!

קבצים מצורפים

• 1747913605121.png
    1747913605121.png
    KB 20 · צפיות: 12
אין לי ידיעה מתי ולמה.
אבל גם לי בדרך כלל מבקש ולפעמים מוותר............
אפשר לנסות מדי פעם שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה