מניסיון זה תלוי בקריזות
מידי פעם קורה שהוא מסכים לפתוח
צריך פשוט לנסות ולא להתייאש
יש עוד אפשרות לשים טלפון נייח ולא נייד
תודה על העידוד
ואז מה עוזר נייח? הוא מתקשר?

ניסיתי הרבה מספרים ולא נתן
אולי באמת לפתוח ממחשב אחר...
אין לי הודעות אישיות

יש לי כמה כתובות מייל
אני צריכה לפחות עוד אחד אבל לא על שמי
למה?

אפשר להמשיך איכשהו באישי?

איך אני מסירה את האפליקציה הזו ממני?
לא הבנתי איך משתמשים בה ובמקום לעשות לי כניסה באמצעות גוגל הוא מתחיל לשלוח קודים לאני לא יודעת איפה......
@משתדל להיות ?
כאן יש סרטון המסביר איך להשתמש במערכת.
תמיד ניתן להיכנס למערכת AppCode ולמחוק את הפרטים שלכם. אך תזכרו להסיר את האפשרות "מאמת" מחשבות גוגל כי לא יהיה לכם איך לקבל קוד אימות.

נערך לאחרונה ב:
מערכת אפקוד מיועדת רק למקרה שגוגל נותנת אופציה של הזדהות באמצעות "מאמת".
כאשר גוגל לא נותנת אופציה זו, אין מה לעשות רק להשתמש עם האופציות האחרות - אם יש אפשרות.
אז איך אפשר לעשות שגוגל יתנו לי את האופציה של הזדהות באמצעות "מאמת"?
בינתיים יש לי רק אופציה של הזדהות באמצעות SMS!

1753338387604.png

מה עושים?

לא עושים דו שלבי לפני שיש טלפון שמקבל SMS
תיזהרו.

מה עושים?
כל מספר שאני מצטרפת לא נותן לי-

1753380155978.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה