- הוסף לסימניות
אני הכנתי עם מעבד מזון פשוט של סאוטרשאלה לכל אלה שניסו..
מבינה שהמתכון עם הפרות הכי טעים בטח..
האם יש דרך להכין אותו בלי נינגה?
לא נינג'ה.
אני הכנתי עם מעבד מזון פשוט של סאוטרשאלה לכל אלה שניסו..
מבינה שהמתכון עם הפרות הכי טעים בטח..
האם יש דרך להכין אותו בלי נינגה?
והפרות לא צריכים להיות קפואים?אני הכנתי עם מעבד מזון פשוט של סאוטר
לא נינג'ה.
אז איך ריסקת את הפרות הקפואים?את שלי הכנתי ללא נינג'ה
במתכון שלי מדובר רק על תותים קפואים אותם הפשרתי חלקית וריסקתי בסכינים של מעבד מזוןוהפרות לא צריכים להיות קפואים?
אז איך ריסקת את הפרות הקפואים?
לקחתי תותים קפואים, שטפתי 10 שניות מתחת הברז והכנסתי למעבד מזוןוהפרות לא צריכים להיות קפואים?
אז איך ריסקת את הפרות הקפואים?
חושבת לנסות את המתכון הזה, רק לא מובן לי לכמות שכתובה שם , כמה תותים, פרות יער לשים?כשדודה שלי שלחה לנו לשבת שבע ברכות את הגלידה הזאת הייתי בהלם- היא הכינה את זה? היא בחיים לא משתמשת בכלים מיוחדים!
אין לי תמונה של זה- אבל חצי עיגול ירוק ובפנים אדום. יאמי. באמת יאמי.
שאלתי אותה- אז באמת הכלי הנדרשים הם: בלנדר מקל, כוס חד פעמית, סכין, קופסא של חצי ליטר, עוד כלי כלשהו לרסק בו. זהו.
ולמוצרים:
לגלידה האדומה:
תותים קפואים
פרות יער קפואים- מינונים לפי המלאי והתקציב, שימו לב שמכוס חד פעמית אחת יוצא בין 10 ל14 מנות.
רבע כוס חלב סויה/ רגיל
2 כפות אבקת פודינג וניל
3 כפות סוכר
טיפ טיפה מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
מקפיאים בכוסות חד"פ.
לגלידה הירוקה:
2-3 קיוי
3-4 בננות בשלות
עוד פרות ככל העולה על רוחכם.
חצי כוס חלב סויה/ רגיל
אפשר להוסיף זרעי ציה
2 כפות פודיננג וניל
2 כפות סוכר.
מעט מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
אחרי שהגלידה האדומה קפואה לגמרי משחרררים אותה למרכז הקופסא של החצי ליטר, מיישרים אם צריך מלמעלה (מה שמורידים- אוכלים, או מקפיאים שוב בתבניות סיליקון ומגישים לצד הגלדיה)
שופכים מסביב את התערובת הירוקה ומחזירים למקפיא.
להגשה- משחררים מהקופסא למגש, חוצים ל2 חצאי גלילים ופורסים לפרוסות יפהפיות. מגישים לצד פרות טחונים מוקפאים בתבניות סיליקון.
אל תגלו לאף אחד כמה זמן לקח (משהו כמו 10 דקות כולל החיתוך)
מה זה גלי שקוף?סורבה פלח אבטיח
לצבע הירוק:
המיסי:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
הוסיפי:
2 כוסות מיץ תפוזים
1 קופ' שימורי אננס גדולה-ללא המים
טיפונת צבע מאכל ירוק איכותי
1 קופ' ג'לי שקוף
לצבע האדום:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
400 גר' תותים טחונים
3 יחי' קיווי-זה מוסיף טעם ובעיקר מראה של גרעיני אבטיח
כ-3 כוסות מחית בננות
1 חב' ג'לי תות
ההכנה:
1.באמצע מיכל עגול בתכולת 1 ליטר הכניסי קופ' שימורים קטנה עטופה בנילון נצמד
ברווח שנוצר צקי את הסורבה הירוק והקפיאי.
2. הוציאי את קופ' השימורים [אפשר להיעזר בצבת]
ובחלל האמצעי שנוצר צקי את הסורבה האדום והקפיאי.
3.בעזרת סכין גדולה פרסי פרוסות ואח"כ חצי כל פרוסה לשניים, התקבלו 2 פרוסות אבטיח
ניתן להגיש עם נקטר אדום-בורדו ממש תואם לצבע האבטיח
ואשכול ענבים
בהצלחה
נ.ב.
נשאר שארית מהצבע הירוק
הכנו סעודה שלימה מהיום להיום כך ששכחנו לצלם, ניסיתי לאלתר משהו בצלחת ח.פ. פשוטה
גל'י ללא צבע אבל בטעם חמוץ מתוק כמו כל הג'לי למיניהם.מה זה גלי שקוף?
בדרך כלל כןגל'י ללא צבע אבל בטעם חמוץ מתוק כמו כל הג'לי למיניהם.
ניתן להשיג בחנוית למוצרי אפיה
הפרות יער קריטי? או שאפשר לשים רק תותים?חושבת לנסות את המתכון הזה, רק לא מובן לי לכמות שכתובה שם , כמה תותים, פרות יער לשים?
האם אפשר להחליף במשהו אחר את החלב סויה? ריצ אולי?
תודה מראש!
ולמוצרים:
לגלידה האדומה:
תותים קפואים
פרות יער קפואים- מינונים לפי המלאי והתקציב, שימו לב שמכוס חד פעמית אחת יוצא בין 10 ל14 מנות.
רבע כוס חלב סויה/ רגיל
2 כפות אבקת פודינג וניל
3 כפות סוכר
טיפ טיפה מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
מקפיאים בכוסות חד"פ.
לגלידה הירוקה:
2-3 קיוי
3-4 בננות בשלות
עוד פרות ככל העולה על רוחכם.
חצי כוס חלב סויה/ רגיל
אפשר להוסיף זרעי ציה
2 כפות פודיננג וניל
2 כפות סוכר.
מעט מיץ לימון.
טוחנים הכל בבלנדר מקל.
אחרי שהגלידה האדומה קפואה לגמרי משחרררים אותה למרכז הקופסא של החצי ליטר, מיישרים אם צריך מלמעלה (מה שמורידים- אוכלים, או מקפיאים שוב בתבניות סיליקון ומגישים לצד הגלדיה)
שופכים מסביב את התערובת הירוקה ומחזירים למקפיא.
להגשה- משחררים מהקופסא למגש, חוצים ל2 חצאי גלילים ופורסים לפרוסות יפהפיות. מגישים לצד פרות טחונים מוקפאים בתבניות סיליקון.
אל תגלו לאף אחד כמה זמן לקח (משהו כמו 10 דקות כולל החיתוך)
מצטרפת לשאלה והאם אפשר לשנע את זה דרך של שעה בערך? איך?הודעה אח"כ היה כתוב להחליף את הפודינג בג'לי?
האם במתכון כאן זה כבר הוחלף?
הכנתי את המתכון הראשון ששמו פה
תודה רבה
רציתי לשאול אם זה נחתך בקלות וכיצד?
ומתי לחתוך? מראש אפשר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים