קינוחים גלידה ומה ליד?

• הוסף לסימניות
יש לי גלידת תותים למנה אחרונה,
ומה עוד אפשר לשים ליד הגלידה לשדרוג המנה?

• הוסף לסימניות
סופלה
פאי

• הוסף לסימניות
כוס עם קוביות פירות, מסוג אחד או סלט מכמה סוגים.
שייק פירות.

• הוסף לסימניות
לדעתי קרמבל תפוחים או פשטידת תפוחים חמה עם זילוף מייפל יכולים להתאים מאוד

• הוסף לסימניות
תניחי את זה על וופל בלגי.

• הוסף לסימניות
לקרמבל אין לי
אבל לפשטידת תפוחים:
4 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 תפוחים גרנד+2 תפוחים מתוקים- קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
כוס קמח
1/4 כוס שמן
2 כפיות א. אפיה
(קינמון-אם אוהבים)
לערבב את כל החומרים בקערה(אפשר לטרוף קודם את הביצים והסוכר ואז להוסיף את השאר)
לשפוך לתבנית משומנת
לאפות כשעה על 180 (אם נהיה מדי חום- להנמיך ל150)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות

@*טובית*

המתכון הוא מה שהיה במרווה לצמא השבוע פשוט אין לי כרגע את העיתון
אולי משהי תוכל להעלות לכאן

• הוסף לסימניות
אין מתכון ...
חותכים עלים לגודל הרצוי משמנים כמובן ממלאים , סוגרים, מורחים , אופים להזהבה
מילוי -תפוחים אפשר לקרמל בסוכר כמה ד' במחבת,
חלווה -לדלל במעט חלב סויה /ריצ' לא מוקצף כשכמות הטחינה ביחס כפול מהריצ' +סוכר לפי הטעם

• הוסף לסימניות
קומפוט תפוחים מרוסק עם תותים משתלב מצוין
אני בד"כ שמה קומפוט ובתוכו כדור גלידה. מנה ממש מרעננת וטעימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה