קינוחים גלידה ומה ליד?

• הוסף לסימניות
אפשר מתכון מסודר?
10 תפוחים מקולפים חתוך לרבעים אפשר גם לשלב תפוחים ואגסים ביחד - לכסות במים אם אוהבים מאוד סמיך אז למלא מים רק חצי מגובה התפוחים
לבשל בערך חצי שעה עד שהתפוחים רכים ומבושלים להוסיף חצי כוס סוכר ו2 ס. וניל
לכבות את האש
להוסיף חצי ק"ג תותים וחב' אבקת סוכר
לרסק הכל עם בלנדר מקל
מעולה בהקפאה
אני אוהבת להכניס למקפיא לפני ההגשה שיהיה קצת ברד או מאוד קר
בתאבון!

• הוסף לסימניות
אם זה לא גלידת וניל שאותה מגישה לצד עוגה חמה
את כל שאר הטעמים אנחנו מאוד אוהבים עם גביע גלידה :- ) (אלה השווים המגולגלים..)

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למתכון לשטרודל תפוחים
אני מכינה מבצק עלים.
המלית:
שמים בסיר - תפו"ע מזן גרנד סמית - קלופים וחתוכים לקוביות קטנות - או מגורדים על פומפיה גסה (אני חותכת לגפרורים במנדולינה)
סוכר לפי המתיקות האהובה עליכם (אני שמתי היום על עשרה תפוחים בינוניים כחצי כוס סוכר
מעט קינמון
מבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מצטמצמים והתפוחים מקבלים צבע קרמלי עמוק.
זהירות מחריכה! חבל על העבודה של הקילוף והחיתוך...

זהו, שמים על הבצק פס של מלית מגלגלים גלגול אחד, חותכים ומניחים בתבנית.
אופים בחום גבוה (200 מעלות) עד שאפוי מלמעלה ומלמטה

מפזרים אבקת סוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה