גלידה מבושלת

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מוקטן.jpg
    KB 312.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה תקעת שם? זה לא נענע?
דוקא יכול להיות מענין בגלידה

• הוסף לסימניות
כן, שכחתי לציין, זו גלידת שוקו-מנטה...

• הוסף לסימניות
מגרה מאד!
אני רוצה מתכון :)

• הוסף לסימניות
חיכיתי לזה, המתכון לא שלי והכתבת לא נתנה לי רשות לכותבו (יהיה את זה באחד העיתונים)...

אגב העלה-לא נענע, זה סתם עלעל שמצאתי ברחוב שמאוד דמה לי לנענע...

והאגוזים למעלה, היה לי קצת יקר לקנות חבילת אגוזים שלימה רק לצילום, אז קניתי בוטנים טחונים (עולה 2.90) :)

• הוסף לסימניות
יפה ומגרה

• הוסף לסימניות
מפריע לי שמראה הגלידה לא נעים לעיין ולא מגרה, התמונה צולמה בכזה קלוזאפ שחוץ מהעלה אין כאן משהו מוגדר.

בנוסף, בצילום תקריב מאוד מתבקש שתהיה איזו שהיא קומפוזציה מעניינת בנושא המצולם (במקרה שלנו זה הגלידה), אחרת הפריים מאוד משעמם.
ברגע שאין לאוביקט המצולם צורה מוגדרת מומלץ להתרחק ממנו ולשלב אותו עם עוד אלמנטים.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי קודם זו העדפה אישית של הלקוח, לטעמי אהבתי את זו

קבצים מצורפים

• לשליחה.png
    KB 111.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זאת קצת יותר טובה.

אבל למה להעלות לכאן תמונות לפי העדפה האישית של הלקוח? לא חבל??
תעלי לכאן תמונות לפי העדפה האישית שלך!

דבר נוסף, תני ללקוח לבחור תמונה - מתוך מבחר תמונות שטובות לטעמך ואז שניכם תהיו מרוצים (כמובן במידה ואין דרישה של הלקוח לתוצאה ספציפית).

בכל מקרה - אם הגלידה הייתה יושבת יפה בצלחת ובצורה מעניינת, התוצאה הייתה אחרת לגמרי וגם את ככל הנראה היית מרוצה.

• הוסף לסימניות
הייתי מרוצה מאוד בתנאים של המאכל, בתחילה חשבתי לשים סתם גלידת שוקולד שהיתה לי בבית, הענין הוא שלגלידה הזו יש מרקם שונה לחלוטין מגלידה מוקצפת, יותר מזכירה סורבה, ולכן לא ניתן ליצור ממנה כדורים יפים ומדויקים, ומה עוד-שהגלידה נמסה תוך דקה, וזה אחרי שקררתי היטב את הכלי לפני שהכנסתי לתוכו את הגלידה.

מה את ממליצה להבא? לשים במקרה דנן גלידה רגילה שנמסה כרגיל? כדי שיהיה פוטוגני יותר?
כי בעיקרון הלקוחה ממש בקשה שלא אשים דברים שונים מהמתכון, רק בשייק היא הסכימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1649611:
הייתי מרוצה מאוד בתנאים של המאכל, בתחילה חשבתי לשים סתם גלידת שוקולד שהיתה לי בבית, הענין הוא שלגלידה הזו יש מרקם שונה לחלוטין מגלידה מוקצפת, יותר מזכירה סורבה, ולכן לא ניתן ליצור ממנה כדורים יפים ומדויקים, ומה עוד-שהגלידה נמסה תוך דקה, וזה אחרי שקררתי היטב את הכלי לפני שהכנסתי לתוכו את הגלידה.

מה את ממליצה להבא? לשים במקרה דנן גלידה רגילה שנמסה כרגיל? כדי שיהיה פוטוגני יותר?
כי בעיקרון הלקוחה ממש בקשה שלא אשים דברים שונים מהמתכון, רק בשייק היא הסכימה.
את האמת זה מאוד מסובך.

בצילום מזון זה לא משנה מה מצלמים ואיך מצלמים, העיקר שהתוצאה תראה כמו המקור - דבר שלא תמיד פשוט לבצע.

כשמצלמים גלידה בצורה מקצועית ורצינית לא מצלמים באמת גלידה, כי זה דבר שנמס וקשה להתעסק איתו.

לכן במקרה שלך, לעניות דעתי, היה כדאי להתרחק מהמנה ולשלב בפריים אלמנטיים נוספים שישלימו את המראה הכללי.

• הוסף לסימניות
בנוסף, יותר מידי אגוזים שמושלכים בצורה לא אסטטית.
אהבתי את הרעיון של התאורה, אבל יש יותר מידי חשיפה על השפיץ עם האגוזים (בוטנים...)
הלקוחה צריכה להיות מודעת שהיא לא צלמת, ואם הצלמת אומרת לה שלא יילך, אז שתשמע בקולה, אני לא רואה טעם בלשים דווקא את הגלידה הזו, בשביל הרעיון, כל גלידה תתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה