מעדכנת שאפילו שנשאר רך יחסיתלא ניסיתי אף פעם עם מולינו.
עם קמח רגיל זה בסדר גמור.
תקציפי שיצא לך תפוח ואוורירי יותר.הכנתי את הגלידה יצא טעים מאדדדד...
2 שאלות ברשותך:
איך עושים אותה יותר אורירית?
יצאה לי גלידה חומה לא לבנה יפה כמו בתמונה
אולי שמת מלח במקום סוכר?הכנתי לראש השנה בחינת מרקם הגלידה באמת יצא מעולה אוורירי אבל משום מה יצא לה טעם מלוח ואין לי מושג למה ..זה אמור לצאת ככה?
תודה רבה!!תקציפי שיצא לך תפוח ואוורירי יותר.
תקררי את הפרורים שיהיו קרים ממש ורק אז תערבבי בעדינות.
אולי שמת מלח במקום סוכר?
אין לי תשובה אחרת.
אני בטוחה שלא..לכן מוזר לי למה יצא ככה ..אבל תודה בכל אופן הכנתי כבר כמה וכמה מתכונים שלך וכולם יצאו ממש מוצלחים.תקציפי שיצא לך תפוח ואוורירי יותר.
תקררי את הפרורים שיהיו קרים ממש ורק אז תערבבי בעדינות.
אולי שמת מלח במקום סוכר?
אין לי תשובה אחרת.
את יכולה להמיר לשמן אין בעיה , אני אישית הייתי ממירה חצי מכמות המרגרינה.לא קראתי את הכל,אבל אפשר להמיר את המרגרינה בשמן?
פעם שעברה המרתי והעוגיות יצאו מאד נוזליות ולא פירורים,
והגלידה יצא יותר בצבע חום...
למרות שזה היה טעים,אני כן אשמח לדעת איך מונעים את זה,
ואם אפשר להמיר-אז באיזה יחס ומה הכמות...
מה זאת אומרת? את רוצה ללא גלוטן?
את יכולה.אם אני מעדיפה לא להתעסק עם העוגיות במהלך האפיה
אני יכולה להכין עיסה מהחומרים, לשטוח בתבנית ולפורר אח"כ?
את יכולה לקוביות של שוקולד מריר .במה אני יכולה להחליף שוקולד ציפס?? אין לי בדיוק..
תודהאת יכולה.
לדעתי יצא טיפונת שונה אבל בסדר גמור.
את יכולה לקוביות של שוקולד מריר .
תודה
פשוט רוצה לתת לבת שלי להכין, ומעדיפה שלא תתעסק עם תבנית חמה תוך כדי אפיה
אולי השתמשת במרגרינה עם מלח...הכנתי לראש השנה בחינת מרקם הגלידה באמת יצא מעולה אוורירי אבל משום מה יצא לה טעם מלוח ואין לי מושג למה ..זה אמור לצאת ככה?
נגמר לי הקמחמה זאת אומרת? את רוצה ללא גלוטן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים