כמו שכתבתי, מ2 שמנות יצאו לי כ15 כדורי גלידה.שאלונת -
כמה גלידה יצאה לכן מכמות של 3 שמנת + חלב מרוכז?
יצא לי מאד מעט ביחס למה שציפיתי (וממה שהבנתי מהבלוג של קרוטית)
יצא לי בערך 1.75 ליטר. ולכן?
ועוד הכנתי מראש 4 תוספות שונות , ציפיתי שיצא מספיק ל4 קופסאות ליטר , גם אם לא מלאות עד הסוף...
הוי, זה נראה מגרה!!!! איך את מחלצת את הארטיקים - יוצאים בקלות?ביקשת כ"כ יפה...
אז הנה הגירסה הבוגרת:
צבע כהה זה מעולה, וטעם של ריבת חלב זה סבבה.יצא צבע ממש כהה וגם הטעם ממש מזכיר ריבת חלב,
לא מידי מוצק, השכבה העליונה ממש מוצקה אבל מתחת נוזלי יותר, אחרי ערבוב כן אמור לצאת טוב,צבע כהה זה מעולה, וטעם של ריבת חלב זה סבבה.
השאלה איך המרקם.
הוא נשפך או מוצק?
אם הוא נשפך זה אמור לעבוד מעולה,
רק חכי עם הוספת ריבת החלב לסוף, שתוכלי לראות עד כמה באמת זה דומיננטי ואם צריך להוסיף או לא.
והאמת, גם אם הוא מוצק - מישהי כתבה כאן שיצא לה מוצק וגלידה מעולה.
למה לדלל?איך הכי מומלץ לדלל ריבת חלב, כדי שיהיה ניתן לשייש אותה לגלידה בצורה יפה?
אז לי יצא בערך אותו דבר מ3 שמנות.. יש לכן רעיון למה זה קרה לי? יכול להיות שלא הקצפתי מספיק את השמנת? פחדתי להמשיך להקציף אחרי שהיא התייצבה והתקשתה, פחדתי שתישבר... אולי היא הייתה צריכה לעלות יותר?משתי שמנות יצא לי קופסא של גלידת קרמיסימו.
נראה מושלםביקשת כ"כ יפה...
אז הנה הגירסה הבוגרת:
צפה בקובץ המצורף 660392
צפה בקובץ המצורף 660393
אלו הארטיקים, קצת קשה להתרשם בצורה הזו:
צפה בקובץ המצורף 660394
כאן רואים טוב יותר את הגלידה. קופסה קטנה שהכנתי לשכנה שהשאילה לי בשמחה את הסיר החלבי שלה
צפה בקובץ המצורף 660395
לא יודעת, נחכה למומחיות.. מה שאני יודעת זה שכל פעם לפני שאני מקציפה שמנת (ואני לא עושה את זה הרבה) אני אומרת פרק תהילים להצלחת המשימה...אז לי יצא בערך אותו דבר מ3 שמנות.. יש לכן רעיון למה זה קרה לי? יכול להיות שלא הקצפתי מספיק את השמנת? פחדתי להמשיך להקציף אחרי שהיא התייצבה והתקשתה, פחדתי שתישבר... אולי היא הייתה צריכה לעלות יותר?
הוי, זה נראה מגרה!!!! איך את מחלצת את הארטיקים - יוצאים בקלות?
מקווה מאד... עדיין לא ניסיתינראה מושלם
הארטיקים נחלצים? ניסית?
לא חושבת שזה אמור להיות מסובך -אשמח גם לשמוע איך את מצפה אותם כי אני הסתבכתי עם הציפוי . . .
נראה מושלם!!אז מיכל אחד עשיתי חצי מסטיק חצי סתם 'לבן'
ומיכל שני- ריבת חלב
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים