- הוסף לסימניות
אני הכנתי מחצי כמות גלידת קפה, הוספתי 2 כפות קפה מגורען לחלב המרוכז מיד עם תום הבישול (שיימס ללא מים), יצאה גלידה מענגת ומשובחת בטעם דומיננטי של קפהכמה קפה צריך לגלידה בטעם קפה? ואיזה אגוזים מומלץ לשלב?
אני הכנתי מחצי כמות גלידת קפה, הוספתי 2 כפות קפה מגורען לחלב המרוכז מיד עם תום הבישול (שיימס ללא מים), יצאה גלידה מענגת ומשובחת בטעם דומיננטי של קפהכמה קפה צריך לגלידה בטעם קפה? ואיזה אגוזים מומלץ לשלב?
מה הכוונה חצי כמות?אני הכנתי מחצי כמות גלידת קפה, הוספתי 2 כפות קפה מגורען לחלב המרוכז מיד עם תום הבישול (שיימס ללא מים), יצאה גלידה מענגת ומשובחת בטעם דומיננטי של קפה
יצאה לך גלידה במרקם טוב? כי איך שהבנתי היחס צריך להיות 300 גרם(-פחית) על 2 שמנתשמנת מתוקה אחת ו-200 גרם חלב מרוכז
טעות שלי, על 150 גרם חלב מרוכז, ויצא מעולה ממש...יצאה לך גלידה במרקם טוב? כי איך שהבנתי היחס צריך להיות 300 גרם(-פחית) על 2 שמנת
ראיתי בעבר סרטון שעשו בסיס של אוראו עם חמאה, על זה גלידת אוראו כזו, ועל זה קישוט קצפת עם אוראו.יש לי שאלה מעניינת: יש סיכוי להפוך את הגלידה הזו לעוגת גלידה?
אם אני מכינה בסיס כלשהו (בראוניז נמוך / פירורי בסקוויטים), מעל שמה את הגלידה, ומכינה ציפוי כלשהו מעל,
עד כמה זה יצא טעים / מוצלח / נורמלי?
חשבתי ללכת על כיוון יותר קרמלי -ראיתי בעבר סרטון שעשו בסיס של אוראו עם חמאה, על זה גלידת אוראו כזו, ועל זה קישוט קצפת עם אוראו.
לדעתי יכול לצאת מושלם!חשבתי ללכת על כיוון יותר קרמלי -
בסיס בסקוויטים קרמל / עוגיות לוטוס,
מעל גלידה משויישת בריבת חלב,
ומעל ציפוי כלשהו שעשוי מריבת חלב.
או שאפשרי גם משהו יותר שוקולדי,
בסיס בראוניז נמוך,
מעל גלידה משויישת בשוקולד, או עם צ'אנקים שוקולד
ומעל ציפוי גנאש שוקולד או משהו בסגנון.
אני נוטה לאופציה הראשונה,
השאלה אם זה יהיה יציב, יוכל להחתך כמו עוגה ולהתנהג כמו עוגת גלידה?
מתחשק לי להכין את זה למארחים, אבל הבטחתי להביא עוגה ולא גלידה![]()
אם תחתכי קפוא, עם סכין רטובה, אין סיבה שזה לא ילך.השאלה אם זה יהיה יציב, יוכל להחתך כמו עוגה ולהתנהג כמו עוגת גלידה?
מתחשק לי להכין את זה למארחים, אבל הבטחתי להביא עוגה ולא גלידה![]()
בדקתי עכשיו כמה מתכונים.
אם הייתי צריכה להכין עכשיו הייתי בוחרת בזה:
https://www.yehudit-aviv.co.il/גלידות-ומקפאים/חלב-מרוכז/
דיברו כאן שצנצנת קנויה היא בד"כ 300 גר'.מה הכמות של צנצנת חלב מרוכז, אם אני מכינה חלב מרוכז בעצמי?
בטח יש תשובה בתוך האשכול, אבל האשכול ארוך....
אכן, היו מספר התיחסויות. למשל כאן:מה הכמות של צנצנת חלב מרוכז, אם אני מכינה חלב מרוכז בעצמי?
בטח יש תשובה בתוך האשכול, אבל האשכול ארוך....
ביקשת כ"כ יפה...מחכה מאוד לתמונות![]()
תורך לתת מתכון לריבת תותיםביקשת כ"כ יפה...
אז הנה הגירסה הבוגרת:
צפה בקובץ המצורף 660392
צפה בקובץ המצורף 660393
אלו הארטיקים, קצת קשה להתרשם בצורה הזו:
צפה בקובץ המצורף 660394
כאן רואים טוב יותר את הגלידה. קופסה קטנה שהכנתי לשכנה שהשאילה לי בשמחה את הסיר החלבי שלה
צפה בקובץ המצורף 660395
הכי פשוט...תורך לתת מתכון לריבת תותים
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים