- הוסף לסימניות
לא הייתי מחליפה בקמח אחר.אוי... אין לי קורנפלור...
יש משהו שאפשר לשים במקום?
לדעתי אפשר להשמיט, רק שאולי תצטרכי לבשל יותר זמן.
לא הייתי מחליפה בקמח אחר.אוי... אין לי קורנפלור...
הנושא עלה כמה פעמים.תודה!!!
ומה הכמות למתכון?
אולי בחנות הוסיפו צבע מאכל לבן????הכנתי גם את החלב המרוכז. יצא סמיך מאוד ומעולה. והכנתי גלידה ב3 טעמים . ויצא מושלם בטעם ובמרקם הנימוח, ב"ה.
רק סתם מעניין מי שתדע לענות, ראיתי בסופר חלב מרוכז והוא לבן למדי, וזה שהכנתי (וראיתי שעוד כמה שהכינו) זה יוצא צבע קרמלי קצת. אמנם בערבוב עם הקצפת זה יוצא בהיר אבל לא לבן ממש.
מי יודעת למה ההבדל בצבע הביתי מהחנות?
פעם אחת עשיתי עם קמח תפו"אאוי... אין לי קורנפלור...
הכנתי גם את החלב המרוכז. יצא סמיך מאוד ומעולה. והכנתי גלידה ב3 טעמים . ויצא מושלם בטעם ובמרקם הנימוח, ב"ה.
רק סתם מעניין מי שתדע לענות, ראיתי בסופר חלב מרוכז והוא לבן למדי, וזה שהכנתי (וראיתי שעוד כמה שהכינו) זה יוצא צבע קרמלי קצת. אמנם בערבוב עם הקצפת זה יוצא בהיר אבל לא לבן ממש.
מי יודעת למה ההבדל בצבע הביתי מהחנות?
אני משערת שבחנות זה התבשל בצורה מבוקרת יותר בחום נמוך בהרבה, וכך קיבל את המרקם אבל לא התקרמל אז שמר על הצבע הלבן.אולי בחנות הוסיפו צבע מאכל לבן????
בגלל שאף פ'ם לא טעמתי, העדפתי לא לקחת סיכון. פעם הבאה בעז"ה.מוזר,
חשבתי שעניתי לך אבל אני פתאום לא רואה את התגובה.
בכל מקרה, אפשר לקנות בחלק מחנויות הפיצוחים, אבל אני מכינה לבד.
שמה במחבת כוס פקאן + רבע כוס מים + רבע כפית מלח או יותר,
ומטגנת על אש נמוכה תוכ"ד ערבוב עד שהמים מתאדים, הפקאן מתייבש והופך קלוי.
לפי הידוע לי, לא מקציפים יחד עם החלב, אלא קודם מקציפים שמנת לקצפת יציבה ואז מערבבים קלות עם החלב. בכל מקרה נשמע שהשמנת התחממה והתפרקה, אם בגלל הקצפה מידי ארוכה, או שלכתחילה לא היתה קרה מאוד.הכנתי את החלב של הלוחשת לאוכל, יצא מצוין, אבל כשהקצפתי עם השמנת זה יצא פרורים, למה? מה אני יכולה לשים בזה שזה יתנרמל בחזרה???
@java חזרתי לעדכן, הגלידה יצאה פשוט מושלמת!!@java עשית לי חשק עם הגלידה,
אז אני אחרי הכנת החלב המרוכז מהמתכון של הלוחשת לאוכל,
כנראה שזה היה מידי הרבה זמן על האש,
יצא צבע ממש כהה וגם הטעם ממש מזכיר ריבת חלב,
השאלה היא איך יצא לי הגלידה? יש מצב שלא יצא טוב?
הקטע שתכננתי ללכת על טעם ריבת חלב וכבר קניתי צנצנת, ונראה לי הזוי להכניס לבפנים עוד ריבת חלב,
בקיצור אשמח לעזרה איך להמשיך מפה הלאה,
תודה רבה!
וואו, איך נראה טוב!
מצטרפת לשאלה.וואו, איך נראה טוב!
מה זה החום הזה?
וואו, איך נראה טוב!
מה זה החום הזה?
תודה לכן (:מצטרפת לשאלה.
ויצא לך מוששששששש
משום מה לא ראיתי את ההודעה הזאת בערב חג..כנראה לא רעננתי מסך.הסתדרת?
הכנתי עכשיו עם שברי עוגיות אוראו (קילפתי קודם את המילוי המרגרינאי המבחיל)
ואחד עם תות טרי.
יצא מעולה.
יש להשיג בארץ? מה ההכשר?.
(בשקט אני אגלה לך שלפני שנים הכנתי תמצית אמיתית מוודקה ומקלות שהבשילו במשך חודשים ולא עפתי. לא מספיק חזק).
כיום אני משתמשת במחית וניל ומנסיוני של נילסן הכי טובה.
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים