- הוסף לסימניות
פשוט מחליפים ואני יכול לעשות בחינםאיך משדרגים וכמה עולה???
והאם יש "אפשרות" בחינם???
פשוט מחליפים ואני יכול לעשות בחינםאיך משדרגים וכמה עולה???
והאם יש "אפשרות" בחינם???
בא תגיד לי איך עושים בחינם אני לא רוצה להטריח אותךפשוט מחליפים ואני יכול לעשות בחינם
מכין הודעה בנושא........בא תגיד לי איך עושים בחינם אני לא רוצה להטריח אותך
רציתי להגיד שוב תודה על כל התודות של כוח עזר בזכותך קיבלתי עכשיו את הודעה הזאת:
משתמש יקר, ומסור לאחרים
קיבלת כבר 250 תודות על התכנים שלך! זה אומר שאתה תורם המון מהידע הנרחב שלך, יישר כח.
אז הישר כח מגיע לכח עזר!!!!!!
תודדדדדדדדדדדדדדדה.
תודה רבה על ההשקעה בעניין.......מכין הודעה בנושא........
אשכרה...אני מרגיש כבר קופץ על האשכול...
תודה רבה!צלחתי בסופו של דבר
זהו, שזה החיפוש "אצלך", אבל אצלי החיפוש הזה "נגמר"! אין יותר חיפוש כזה!
זהאיזה הודעות
עדיין לא בטוח שיעבוד אבל שווה לנסות
תוריד את הקבצים המצורפים ותחלץ.
את התיקייה המחולצת תעתיק לדיסק C
תפתח חלון powershell כמנהל ע"י קליק ימני על ההתחל.
תעתיק את שתי הפקודות הבאות
תפעיל את המחשב מחדש.קוד:cd c:\mach2_0.3.0.0_x64 .\mach2 disable 18755234
תעדכן אם עבד.
ניסיתי להגיב לצילומי מסך שהעלית, אבל מכיון שאין שם טקסט, לא רואים שזה תגובה...
אצלי זה גם 2004ניסיתי להגיב לצילומי מסך שהעלית, אבל מכיון שאין שם טקסט, לא רואים שזה תגובה...
אתה לא מתקין שום דבר!! זה לא דורש התקנה, זה כלי קטנצ'יק שמהנדס פרטי כתב להגדרות מתקדמות להוספה והסרה להרבה פיצ'רים.אגב, אולי תסביר לי בקצרה, איזה סוג תוכנה אני הולך להתקין על המחשב שלי?...
גם? מי עוד?
איזה עוד פיצ'רים? זה יגרום לי שינויים נוספים?להוספה והסרה להרבה פיצ'רים.
כבר יש הסבר נזכרתי סליחה ומחילהגם? מי עוד?
בחיפוש רגיל שאתה עושה גם מופיע לך כמו שתיארתי בהתחלה? אם כן, אז בוא תסביר איך אתה עושה את החיפוש שהבאת בצילום
אולי יעזורגם? מי עוד?
בחיפוש רגיל שאתה עושה גם מופיע לך כמו שתיארתי בהתחלה? אם כן, אז בוא תסביר איך אתה עושה את החיפוש שהבאת בצילום
אם אני מבין נכון, מדובר שם על חיפוש ב"התחל", לא בסייר הקבצים.
אין אפשרות לחפש בהתחל מה האבדל..............אם אני מבין נכון, מדובר שם על חיפוש ב"התחל", לא בסייר הקבצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים