עזרה גם אותכם מרגיז החיפוש החדש בסייר הקבצים? מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
מצטרף - אכן כל הכבוד ל @כוח עזר
חוץ מהתודה שהוא נותן
זה נותן הרגשה טובה שמישהו קרא את ההודעה שלי.........
בקצב הזה שכוח עזר קורא את כל ההודעות אולי הוא יהיה התוכנת חיפוש שלנו בפרוג..... סתם
תודה...... תודה...... תודה........ לכוח עזר על הכל!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פשוט מחליפים ואני יכול לעשות בחינם
בא תגיד לי איך עושים בחינם אני לא רוצה להטריח אותך
רציתי להגיד שוב תודה על כל התודות של כוח עזר בזכותך קיבלתי עכשיו את הודעה הזאת:
משתמש יקר, ומסור לאחרים
קיבלת כבר 250 תודות על התכנים שלך! זה אומר שאתה תורם המון מהידע הנרחב שלך, יישר כח.
אז הישר כח מגיע לכח עזר!!!!!!
תודדדדדדדדדדדדדדדה.

• הוסף לסימניות
בא תגיד לי איך עושים בחינם אני לא רוצה להטריח אותך
רציתי להגיד שוב תודה על כל התודות של כוח עזר בזכותך קיבלתי עכשיו את הודעה הזאת:
משתמש יקר, ומסור לאחרים
קיבלת כבר 250 תודות על התכנים שלך! זה אומר שאתה תורם המון מהידע הנרחב שלך, יישר כח.
אז הישר כח מגיע לכח עזר!!!!!!
תודדדדדדדדדדדדדדדה.
מכין הודעה בנושא........

• הוסף לסימניות
אחרי כל הפוסטים כאן שאין לי מושג לאיפה לקחו אותנו, אני מרגיש כבר קופץ על האשכול...

אז תזכרו לְמה פתחו את האשכול...

@במקרה הצלחתי בסופו של דבר להעלות לכאן את הקבצים, תראה את ההוראות בהודעה למעלה..

קבצים מצורפים

• mach2_0.3.0.0_x64.zip
    KB 948.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
זהו, שזה החיפוש "אצלך", אבל אצלי החיפוש הזה "נגמר"! אין יותר חיפוש כזה!

• הוסף לסימניות
איזה הודעות
זה
עדיין לא בטוח שיעבוד אבל שווה לנסות

תוריד את הקבצים המצורפים ותחלץ.
את התיקייה המחולצת תעתיק לדיסק C
תפתח חלון powershell כמנהל ע"י קליק ימני על ההתחל.
תעתיק את שתי הפקודות הבאות
קוד:
cd c:\mach2_0.3.0.0_x64
.\mach2 disable 18755234
תפעיל את המחשב מחדש.
תעדכן אם עבד.

• הוסף לסימניות
אגב, אולי תסביר לי בקצרה, איזה סוג תוכנה אני הולך להתקין על המחשב שלי?...
אתה לא מתקין שום דבר!! זה לא דורש התקנה, זה כלי קטנצ'יק שמהנדס פרטי כתב להגדרות מתקדמות להוספה והסרה להרבה פיצ'רים.
מקווה שהבנת איך לעבוד עם זה, כמו שכתבתי כנראה ל2004 זה לא יעבוד תקווה שלך זה יעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה