- הוסף לסימניות
כן, אבל לא אמרו לי עדייןאין מה לעשות אלא לערער כי אם לא תכנסו לבידוד את הפקח שיתן את הדוח לא מעניין אם הייתם בטווח או לא...
מבחינת הפקח, אני לא אמור לדעת אם לא אמרו לי.
כן, אבל לא אמרו לי עדייןאין מה לעשות אלא לערער כי אם לא תכנסו לבידוד את הפקח שיתן את הדוח לא מעניין אם הייתם בטווח או לא...
בגלל שהתקשרו בשבת ולא ענינו אז אין להם אפשרות להוכיח שקיבלתי את ההודעה.אין מה לעשות אלא לערער כי אם לא תכנסו לבידוד את הפקח שיתן את הדוח לא מעניין אם הייתם בטווח או לא...
לפי מה שאני יודעת, עד שהם לא משיגים אתכם (גם לא בתא קולי) אין חובה חוקית להיכנס לבידוד.אז בינתיים אני מבין שאין איפה לברר, אבל עצם קבלת הצינתוק מעידה שאני חייב בידוד?
אלא אם כן מדובר בזיהוי שגוי בגלל חולה שנמצא מאחורי הקיר שלי?
במשרד הבריאות מעודכן שצריך בידוד כי הצינתוק והודעה הקולית זה מהם. המידע אצליהם יכול להיות שגוי.הם מכניסים את כל המדינה לבידוד.המערכת שלהם בקריסהאם תחזרו טלפונית למשרד הבריאות אולי תדעו אם יש עליכם חובת בידוד או שלא.
בטח שיש קשר כי אם יש להם כל כך הרבה טעויות מסתמא ישנם המוני בית ישראל שחילולו שבת בגלל טעויות מחשב.מה הקשר בין הטעיות שלהם לשבת????
אם קיבלתם שיחה סימן שאתם צריכים להיכנס לבידוד
האם יש להם טעויות זה סיפור אחר לגמרי
שלכוראה סודר..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל הם אמורים לתת תאריך ושעה ומיקום איפה נחשפתי, אחרת איך אני יודע
אבל הם אמורים לתת תאריך ושעה ומיקום איפה נחשפתי, אחרת איך אני יודע
אוקי.אז זה לא נכון.המסרון ממשרד הבריאות יפנה אליך בשמך הפרטי, בדרך כלל.
המסרון יכלול תמיד תאריך חשיפה שאינו יותר מ 14 ימים אחורה, ובדרך כלל יכלול גם טווח של שעה במהלכה התרחשה החשיפה שלך לחולה. דבר זה יוכל לסייע לך לדעת היכן היית במועד בו נחשפת לחולה.
מתעלמים וחוזרים לעבודגמני קבלתי טלפון מהם
וכמה שניסיתי להתקשר לשלוח מייל
שלא הייתי בשעה הזו ליד אנשים
אפחד לא עונה!
ארבעה ימים של טלפונים
הפסד ימי עבודה (ומי יודע אם נקבל החזר עליהם)
והכל לחינם...
מה עושים?
לא לפחד מקנס?מתעלמים וחוזרים לעבוד
הם לא יוכלו לתבוע אותך על להיכנס לבידוד במקום שלא היית בו
כמו שהם מתעלמים תתעלמי גם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים