- הוסף לסימניות
נמחקו.נמחקו הודעות מאתמול בלילה או שאני טועה? @הכלבויניק
למה? היה רק תחזוקה, לא מתקפת סייבר.נמחקו.
למה? היה רק תחזוקה, לא מתקפת סייבר.
פרוגיסטים יקרים:
בשל תקלה טכנית, נאלצנו לבצע עבודות תחזוקה פתאומיות – בלי אזעקה, בלי התרעה מוקדמת ובלי “צבע אדום”.
כתוצאה מכך, חלק מהתוכן שנכתב בלילה האחרון נעלם כלא היה – ממש כמו כור גרעיני שהושמד מהאוויר.
אנחנו בעד שקט תעשייתי – במיוחד כשמדובר בגלישה חלקה, מהירה ובטוחה יותר.
תודה על ההבנה, וסליחה מכל מי שהשקיע בכתיבת פוסטים…
את יותר ממוזמנת לעשות מנוילמנויי פרמיום גם יש את הפרסומות כל כמה הודעות????
זה ממש מציק!
אם לפרמיום אין אני שוקלת להצטרף.
ייש"כ.עומס חריג שמפתיע אותנו כל פעם מחדש. היו תקיעות למספר שניות, ב"ה עובד טוב כעת למרות העומס.
לא עובד לי...אני אתן פטנט שאולי יעלה לי ביוקר...
במקום להיכנס דרך הגוגל כרום, אני נכנס דרך הדפדפן של מייקרוספוט תמיד זה יותר טוב
ואם האתר נחשך על המסך, לוחצים על העכבר כמה פעמים עד שמתבהר.
אולי כדאי שתנסה שוב ,לעיתים גם שם האתר עוצר מלכת, אבל הוא עם הרבה יותר מרחב נשימה והוא קורס לאט יותר.לא עובד לי...
למה יעלה לך ביוקר?אני אתן פטנט שאולי יעלה לי ביוקר...
במקום להיכנס דרך הגוגל כרום, אני נכנס דרך הדפדפן של מייקרוספוט תמיד זה יותר טוב
ואם האתר נחשך על המסך, לוחצים על העכבר כמה פעמים עד שמתבהר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים