דרוש מידע גם אצלכם האתר איטי באופן מיוחד?

היום לפני הצהריים היה נורא
ניסיתי להיכנס כמה פעמים ולא הצלחתי!!!
@הכלבויניק תודה רבה על כל העבודה

עובד טוב!!! תודה רבה!
לפני כחצי שעה עבר יותר מהר.

למה? היה רק תחזוקה, לא מתקפת סייבר.
פרוגיסטים יקרים:
בשל תקלה טכנית, נאלצנו לבצע עבודות תחזוקה פתאומיות – בלי אזעקה, בלי התרעה מוקדמת ובלי “צבע אדום”.
כתוצאה מכך, חלק מהתוכן שנכתב בלילה האחרון נעלם כלא היה – ממש כמו כור גרעיני שהושמד מהאוויר.
אנחנו בעד שקט תעשייתי – במיוחד כשמדובר בגלישה חלקה, מהירה ובטוחה יותר.
תודה על ההבנה, וסליחה מכל מי שהשקיע בכתיבת פוסטים…

@הכלבויניק יש משהוא שלא חזר לי נורמלי, לדוגמה שאנ נכנס לחדשות תמיד כל דף שעברתי היה קופץ על כל ההקדמות וההתראות הנעוצות, והיה מגיע מיד לדיוחים, אבל עכשיו כל דף שאני עובר צריך לרדת את כל ההודעות והתיאורים למיניהם, ורק אז אני מגיע להודעות הרלונטיות,
האם זה אצל כולם?

למנויי פרמיום גם יש את הפרסומות כל כמה הודעות????
זה ממש מציק!
אם לפרמיום אין אני שוקלת להצטרף.

למנויי פרמיום גם יש את הפרסומות כל כמה הודעות????
זה ממש מציק!
אם לפרמיום אין אני שוקלת להצטרף.
את יותר ממוזמנת לעשות מנוי
אגב הפרסומות הקופצות על כל המסך מופיע אחת ל2.5 דק'

אני אתן פטנט שאולי יעלה לי ביוקר...
במקום להיכנס דרך הגוגל כרום, אני נכנס דרך הדפדפן של מייקרוספוט תמיד זה יותר טוב
ואם האתר נחשך על המסך, לוחצים על העכבר כמה פעמים עד שמתבהר.

אני אתן פטנט שאולי יעלה לי ביוקר...
במקום להיכנס דרך הגוגל כרום, אני נכנס דרך הדפדפן של מייקרוספוט תמיד זה יותר טוב
ואם האתר נחשך על המסך, לוחצים על העכבר כמה פעמים עד שמתבהר.
למה יעלה לך ביוקר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה