מידע שימושי גם אתם לא יודעים איך כותבים רזומה לשידוכים? אולי זה יעזור לכם...

• הוסף לסימניות
אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וואו זה מגניב ממש
!!!
כל הכבוד
אולי (אם יש כוח ועצבים) להוסיף בחירת גופן וכו'
שלא כולם יראו אותו דבר בדיוק
שאפו.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מופרד אחים נשואים (מוסיפים את המחותנים)
לאחים לא נשואים
אני חושב שאפשר לבד להוסיף את זה בשם או בתיאור או משהו, כזה דוד (נשוי לנועה קפלוביץ')
ניסיתי להכניס את זה בקוד, אבל בגלל שאין לי ידע בתכנות וזה פשוט עשרות (!!!) שעות של ניסוי ותהייה עם AI אני לא בטוח שאוכל לעשות את זה.
וואו זה מגניב ממש
!!!
כל הכבוד
שאפו.
אני יבדוק, זה לא בטוח אפשרי ברמת היצירה שאני יודע. בגדול פשוט העלתי לAI מלא דוגמאות של רזומה שהיו אצלי והוא לקח משם את העיצוב וכל הזה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מופרד אחים נשואים (מוסיפים את המחותנים)
לאחים לא נשואים
הוספתי מערך שמפריד בין נשואים ללא נשואים ונותן שדות למילוי, אבל זה לא בטוח יתאים לכולם.
וואו זה מגניב ממש
!!!
כל הכבוד
שאפו.
הוספתי מלא גופנים. זה לא קשור לעצבים כי זה לא עבודה. זה בינה מלאכותית כותבת, השאלה היא מה אני מספיק לפני מגבלת ההודעות לאותו יום.
זה עוד לא מוטמע בקישור אני יעלה לפה עדכון כשזה יהיה מוכן.
הוספתי גם אופציה לתמונה, תיאור, ועוד דברים יפים, אני ישחרר את זה בהמשך.

• הוסף לסימניות
וגם מקום להוסיף כמה מילים על הבחור/ה . נראה לי ישדרג.
אבל ממש ממש מוצלח הרעיון!!!!!!!

• הוסף לסימניות
האם הפרטים עוברים למשהו?
או שנמחק לאחר השימוש?

• הוסף לסימניות
עדכנתי את הקישור.
ההוספות,
  1. בחירת גופן מתוך רשימה.
  2. אופציה להעלאת תמונה.
  3. אופציה להוספת תיאור.
  4. התאמה של המידע על האחים בהתאם לסטטוס נשוי\רווק.
    זה באותו קישור.
    הנה שוב הקישור למי שפספס.
    https://elizaidoff.github.io/ResuMaker-/
    מקווה שהכל עובד.
    תהנו, תבקרו. תציעו. בהצלחה.
לא הייתי סומכת על זה
אנחנו לא יודעים אם מה שכותבים נשמר באיזשהו מאגר
ועוד אחרי שניתן אמון יוסיפו פורמט של הוספת תמונה או פרטים אישיים אחרים...\
אני הוספתי את זה ממש עכשיו. אני שולח את זה לאיראנים בעיקרון. כי יש שם מלא בחורים שתקועים בשידוכים.
האם הפרטים עוברים למשהו?
או שנמחק לאחר השימוש?
מה שעשיתי זה בעצם לכתוב קוד html, שפותח חלון בדפדפן. בעיקרון אפשר לפתוח את הקוד גם בלי אינטרנט. וזהו קוד עיצוב. זה מריץ פעולות לפי סדר וזהו. כך שהוא לא יכול לשמור פרטים. אפשר לפתוח את הקובץ בלי אינטרנט גם. ואין שם שום מאגר.
בהיות שאני לא רוצה לשלוח את הקוד כדי שלא ישנו אותו ויעשו שטויות וישלחו הלאה. אז חיפשתי מקום להעלות את זה, והחברים במתמחים טוב, כמו למשל @מישהו12 ועוד כמה, המליצו על גיטהאב כאתר קוד פתוח שלא אוסף נתונים ורק מריץ את הקוד. אני כן עובד על לארוז את הקוד לקובץ סגור יותר מקובץ קוד, כדי שתוכלו לפתוח אותו באופן מקומי ופרטי במחשב שלכם אופליין. אז מי שממש ממש חושש מוזמן לחכות אני יעדכן בלי נדר.

• הוסף לסימניות
לגבי שמירת מידע במאגרים חיצונים הנושא הוא ממש לא שחור לבן
מאה אחוז. אני אישית לא הייתי מפחד, כי אני לא חושב שיש לגיטהב מה לעשות עם זה, ושהם בכלל יבדקו לגלות שהוא קיים. ואם הם באמת בקוד פתוח, אז הם גם לכאורה לא יכולים להחביא את זה. אבל לא מבין בזה. ואני אישית גם אם היה אפשרות כזו, אין לי מושג איך להשתמש בה כך שאני לא רואה למה לא. מנגד, אני מכיר אותי ואתם לא. אז מי יודע. לכן, וגם לטובת אנשים שאין להם אינטרנט או שיש להם מייל בלבד וכאלה, אני עושה עכשיו גירסה של אופליין, שרץ באופן מקומי. ומכיל רק את הקוד הרצה. כך שגם במחשב שלכם זה לא שומר מידע. אבל זה יקח קצת זמן.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אתר מהמם
במיוחד שבחור ישיבה עשה אותו בלי ידע בתכנות בעייני ממש יפה!
דבר שני לא הבנתי מה מסובך לכתוב לבד תרזומה?
לכתוב את פרטים בסיסים וזהו לא צריך יותר מזה זה קובץ WORD פשוט ביותר
בכול אופן תודה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אתר מהמם
במיוחד שבחור ישיבה עשה אותו בלי ידע בתכנות בעייני ממש יפה!
דבר שני לא הבנתי מה מסובך לכתוב לבד תרזומה?
לכתוב את פרטים בסיסים וזהו לא צריך יותר מזה זה קובץ WORD פשוט ביותר
בכול אופן תודה!
זה לא באמת למי שלא יודע לכתוב. זה למי שלא יודע מה כותבים, איזה פרטים, איזה דברים. מה על כל דבר. וכל זה. וגם העימוד והפריסה. זה לא תמיד פשוט למי שזה פעם ראשונה שלו. והוא לא יודע אם רזומה זה לספר עליו, לתת אנשי קשר, לשכנע שהוא חכם, מי שלא יודע מה המטרה והרעיון, אז במקום לעשות רשימה של מה שמים ברזומה, ואז אנשים רוצים לראות דוגמא, אז אני נותן לאנשים להכין לעצמם את הדוגמא.
וכמובן שכל מי שיודע איך לעשות את זה בוורד פשוט, אז אדרבא. זה לא בשבילכם.

• הוסף לסימניות
זה ממש ממש מוצלח. יצא לי לראות רזומה של כמה והיה חסר פרטים נחוצים. מחוסר שימת לב!
כמו כתובת מגורים , שמות מלאים של ההורים (היה כתוב רק מה עושים וכו) לדעתי זה רעיון ממש טוב.
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
זה לא באמת למי שלא יודע לכתוב. זה למי שלא יודע מה כותבים, איזה פרטים, איזה דברים. מה על כל דבר. וכל זה. וגם העימוד והפריסה. זה לא תמיד פשוט למי שזה פעם ראשונה שלו. והוא לא יודע אם רזומה זה לספר עליו, לתת אנשי קשר, לשכנע שהוא חכם, מי שלא יודע מה המטרה והרעיון, אז במקום לעשות רשימה של מה שמים ברזומה, ואז אנשים רוצים לראות דוגמא, אז אני נותן לאנשים להכין לעצמם את הדוגמא.
וכמובן שכל מי שיודע איך לעשות את זה בוורד פשוט, אז אדרבא. זה לא בשבילכם.
הייתי מפרסמת את זה
גם אם זה לא היה שימושי
בעיני מגניב איך שזה פועל !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה