השתמשתי בכל הכלים ביחד, במשך כמה שבועות, עשרות שעות, עברתי כל פעם שהוא אמר הגעת למגבלת ה... אז עברתי לכלי הבא, עם הקוד איפה שהוא אחז. בעיקר, מי שבתכלס הכי טוב, זה ג'מיני, בעיקר הפרו אבל לא רק. הוא נותן מכה בפעם אחת. אבל צריך אלף פעמים להסביר לו עד שהוא קולט, או יותר נכון אתה קולט, איך להגיד לו את זה ממש פשוט, אבל עם כל הפרטים. אני שבועות שלמים ניסיתי להסביר לו, אני רוצה כלי, שעושה רוזמה, הנה מה שצריך למלא, ואז לתקן אותו, ולשנות ניסוחים, ולא, לא עובד, כן עובד, השתגעתי. ושל הבחור ושל הבחורה, בבחורה כתוב ראש ישיבה, ובבחור חברות, לך תסביר לו. ואז בצעד של יאוש, העלתי לו רזומה של בחור, ורזומה של בחורה, קלאסיים. אחד מכל אחד, ואמרתי לו משהו כמו, פשוט תעשה לי קוד שעושה כזה בפי די אף, טמבל, מה מסובך להבין. ואז הוא נתן עיצוב הרבה הרבה יותר קרוב מכשניסחתי לו, פתאום הוא ידע לבד שהנקודה בעברית היא בשמאל של המילה, לדוגמא. הוא הבין לבד שכשכותבים על אשתו של האך לבית אבואערף או משהו כזה, אז כשהו מזהה את המילה לבית, הוא דוחף סוגריים. זה סוג של להסביר לו הכי פשוט, עם כל הפרטים. לפעמים אנחנו נתקעים בין להסביר לו את כל החזון שלנו, לבין, תעשה לי אתר לעסק שלי, וזהו. צריך בכל כלי למצוא איך אומרים לו, "נשמה, תעשה דף, עם כפתור של עוד דף, שים את הכפתור למטה, בצבע כחול, ובדף השני שים קישור של המאמרים שלי בפרוג. וזהו, מה שלא ביקשתי, אל תעשה."
זה יותר מסובך מזה קצת, אבל למי שלא צריך תוצאה, אלא נהנה מהלמידה, זה ממש כיף. הקישור זה כי את הקוד העלתי לאחסון חינמי באתר קוד פתוח, שנקרא גיטהאב. ואין לי כוח בשלב הזה להסביר מה זה קוד פתוח, אז אני רק יגיד שזה משהו טוב, והלוואי שכל מקום שבו אני מכניס פרטים היה של קהילת הקוד הפתוח.