מידע שימושי גם אתם לא יודעים איך כותבים רזומה לשידוכים? אולי זה יעזור לכם...

• הוסף לסימניות
הייתי מפרסמת את זה
גם אם זה לא היה שימושי
בעיני מגניב איך שזה פועל !!
אה,
ברור. אף אחד לא חושב שבאמת בניתי את זה כדי לענות על צורך, נכון????
אני בחור ישיבה. אנחנו לא עובדים ככה.
היה לי רעיון מגניב, ואמרתי, לאיזה נישה אני מכניס אותו שאפשר לשכנע אנשים שהם צריכים את זה.
ברור שזה גם יעזור לאנשים, וזה ממש כיף לדעת. אבל אני הייתי מפרסם את זה בכל מקרה. גם אם לא בפרוג. כי פה זה אא''ר.

• הוסף לסימניות
אגב, אם מישהו נתקל בבאג, או הערה, או בעיה, או שאלה. וכדו'.
בבקשה תתיגו אותי במשתמש הזה.
@אקסטרה היפראקטיבי זה המשתמש הישן שלי, שקיים רק כי לא הצלחתי למחוק אותו. העלתי את הקישור משם מסיבות טכניות אבל אני לא בודק אותו בדרך כלל.
תודה רבה, וסליחה על ההקפצה. (למרות שהעלתי את זה ערב תשעה באב, ואני מאמין שמלא אנשים לא היו אז בסביבה, אז זה די בסדר.)

• הוסף לסימניות
אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.
רעיון מקסים ועוזר למקד כל מה שצריך.
אבל
בבקשה תתיגו אותי במשתמש הזה.
מוריד לגמרי שאפשר להוריד רק PDF.
תעשה גם בקובץ WORD או גוגל דוק שיהיה אפשר לערוך/לעצב.

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים ועוזר למקד כל מה שצריך.
אבל

מוריד לגמרי שאפשר להוריד רק PDF.
תעשה גם בקובץ WORD או גוגל דוק שיהיה אפשר לערוך/לעצב.
אני יכול לנסות.
לא יכול להבטיח, כי....
1) אין לי באמת מושג מה עשיתי שם, פשוט הסברתי לבינה מלאכותית מה אני רוצה, ואז תיקנתי, ודייקתי, וכל זה. לעשות את זה על קוד שקיים כבר, זה הרבה יותר מסובך, ולבנות מאפס זה לנסות שוב ליפול בפוקס על הנקודה שהוא יבין.
2) הסיבה העיקרית שזה רק פי די אף, זה כי הקודים האלה שבונה בינה שלא מבינה, זה שהעברית והאנגלית, והצדדים, והסימנים, הכל מתערבב. בהתחלה זה היה ככה גם בפי די אף. ולכן עשיתי את התצוגה מקדימה, שאז הוא חייב להוריד את מה שרואים שם. וזה ברור לו. הוא כאילו לוקח תמונה, אבל בקובץ דינאמי כמו וורד, זה לכאורה הכל יזוז, ודברים כאלה.
אבל בלי נדר אני ינסה מתי שהוא בהמשך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיזה כלי השתמשת?
זה לא נראה (לפי הלינק) שזה מBASE44 או LOVEBLE
השתמשתי בכל הכלים ביחד, במשך כמה שבועות, עשרות שעות, עברתי כל פעם שהוא אמר הגעת למגבלת ה... אז עברתי לכלי הבא, עם הקוד איפה שהוא אחז. בעיקר, מי שבתכלס הכי טוב, זה ג'מיני, בעיקר הפרו אבל לא רק. הוא נותן מכה בפעם אחת. אבל צריך אלף פעמים להסביר לו עד שהוא קולט, או יותר נכון אתה קולט, איך להגיד לו את זה ממש פשוט, אבל עם כל הפרטים. אני שבועות שלמים ניסיתי להסביר לו, אני רוצה כלי, שעושה רוזמה, הנה מה שצריך למלא, ואז לתקן אותו, ולשנות ניסוחים, ולא, לא עובד, כן עובד, השתגעתי. ושל הבחור ושל הבחורה, בבחורה כתוב ראש ישיבה, ובבחור חברות, לך תסביר לו. ואז בצעד של יאוש, העלתי לו רזומה של בחור, ורזומה של בחורה, קלאסיים. אחד מכל אחד, ואמרתי לו משהו כמו, פשוט תעשה לי קוד שעושה כזה בפי די אף, טמבל, מה מסובך להבין. ואז הוא נתן עיצוב הרבה הרבה יותר קרוב מכשניסחתי לו, פתאום הוא ידע לבד שהנקודה בעברית היא בשמאל של המילה, לדוגמא. הוא הבין לבד שכשכותבים על אשתו של האך לבית אבואערף או משהו כזה, אז כשהו מזהה את המילה לבית, הוא דוחף סוגריים. זה סוג של להסביר לו הכי פשוט, עם כל הפרטים. לפעמים אנחנו נתקעים בין להסביר לו את כל החזון שלנו, לבין, תעשה לי אתר לעסק שלי, וזהו. צריך בכל כלי למצוא איך אומרים לו, "נשמה, תעשה דף, עם כפתור של עוד דף, שים את הכפתור למטה, בצבע כחול, ובדף השני שים קישור של המאמרים שלי בפרוג. וזהו, מה שלא ביקשתי, אל תעשה."
זה יותר מסובך מזה קצת, אבל למי שלא צריך תוצאה, אלא נהנה מהלמידה, זה ממש כיף. הקישור זה כי את הקוד העלתי לאחסון חינמי באתר קוד פתוח, שנקרא גיטהאב. ואין לי כוח בשלב הזה להסביר מה זה קוד פתוח, אז אני רק יגיד שזה משהו טוב, והלוואי שכל מקום שבו אני מכניס פרטים היה של קהילת הקוד הפתוח.

• הוסף לסימניות
השתמשתי בכל הכלים ביחד, במשך כמה שבועות, עשרות שעות, עברתי כל פעם שהוא אמר הגעת למגבלת ה... אז עברתי לכלי הבא, עם הקוד איפה שהוא אחז. בעיקר, מי שבתכלס הכי טוב, זה ג'מיני, בעיקר הפרו אבל לא רק. הוא נותן מכה בפעם אחת. אבל צריך אלף פעמים להסביר לו עד שהוא קולט, או יותר נכון אתה קולט, איך להגיד לו את זה ממש פשוט, אבל עם כל הפרטים. אני שבועות שלמים ניסיתי להסביר לו, אני רוצה כלי, שעושה רוזמה, הנה מה שצריך למלא, ואז לתקן אותו, ולשנות ניסוחים, ולא, לא עובד, כן עובד, השתגעתי. ושל הבחור ושל הבחורה, בבחורה כתוב ראש ישיבה, ובבחור חברות, לך תסביר לו. ואז בצעד של יאוש, העלתי לו רזומה של בחור, ורזומה של בחורה, קלאסיים. אחד מכל אחד, ואמרתי לו משהו כמו, פשוט תעשה לי קוד שעושה כזה בפי די אף, טמבל, מה מסובך להבין. ואז הוא נתן עיצוב הרבה הרבה יותר קרוב מכשניסחתי לו, פתאום הוא ידע לבד שהנקודה בעברית היא בשמאל של המילה, לדוגמא. הוא הבין לבד שכשכותבים על אשתו של האך לבית אבואערף או משהו כזה, אז כשהו מזהה את המילה לבית, הוא דוחף סוגריים. זה סוג של להסביר לו הכי פשוט, עם כל הפרטים. לפעמים אנחנו נתקעים בין להסביר לו את כל החזון שלנו, לבין, תעשה לי אתר לעסק שלי, וזהו. צריך בכל כלי למצוא איך אומרים לו, "נשמה, תעשה דף, עם כפתור של עוד דף, שים את הכפתור למטה, בצבע כחול, ובדף השני שים קישור של המאמרים שלי בפרוג. וזהו, מה שלא ביקשתי, אל תעשה."
אז זה לא כלי AI לבניית אתרים אלא הצט.

מאוד יפה מה שהגעת.
פעם הבאה כשאתה צריך שינוי אל תתן לו את כל הקוד ותגיד לו לשנות אלא תגיד לו אני רוצה לשנות רק את X, תגיד לי איך ואיפה לשנות.

• הוסף לסימניות
אז זה לא כלי AI לבניית אתרים אלא הצט.

מאוד יפה מה שהגעת.
פעם הבאה כשאתה צריך שינוי אל תתן לו את כל הקוד ותגיד לו לשנות אלא תגיד לו אני רוצה לשנות רק את X, תגיד לי איך ואיפה לשנות.
כן, עשיתי גם מזה, זה נהיה מסובך למי שלא מבין. הכישרון שלי הוא לא בכתיבת קוד, אלא בכתיבת תוכן. אז להסביר לו מה אני רוצה אני יכול מאוד טוב. להבין מה הוא רוצה, זה הרבה יותר קשה.

• הוסף לסימניות
עדכנתי את הקישור.
ההוספות,
  1. בחירת גופן מתוך רשימה.
  2. אופציה להעלאת תמונה.
  3. אופציה להוספת תיאור.
  4. התאמה של המידע על האחים בהתאם לסטטוס נשוי\רווק.
    זה באותו קישור.
    הנה שוב הקישור למי שפספס.
    https://elizaidoff.github.io/ResuMaker-/
    מקווה שהכל עובד.
    תהנו, תבקרו. תציעו. בהצלחה.
נהדר!
אולי כדאי להוסיף עמודה למחותנים קודמים.
יש הרבה שזה מעניין אותם...

• הוסף לסימניות
וואו רעיון גאוני ממש!
ואם אתה בקטע של לשדרג אותו, אולי כדאי להוסיף קטגוריות כמו ילדים וכדו' בשביל גרוש\ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את זה בשמות הנשואים: לבית X
אני יודע, אבל לציבור זה לא מספיק שכתוב על מישהו לבית פרידמן/כהן/וכו', אלא רוצים פרטים ממש מדוייקים: מי המחותנים. ולמיטבי לכת - גם מספר טלפון שאפשר יהיה לברר אצלם (בעיקר על ההתנהלות סביב החתונה)...

• הוסף לסימניות
אני יודע, אבל לציבור זה לא מספיק שכתוב על מישהו לבית פרידמן/כהן/וכו', אלא רוצים פרטים ממש מדוייקים: מי המחותנים. ולמיטבי לכת - גם מספר טלפון שאפשר יהיה לברר אצלם (בעיקר על ההתנהלות סביב החתונה)...
אפשר להוסיף את הפרטים בתיבה אחרי בן או בת הזוג של האח או האחות.לזה זה נועד. ואם רוצים לשים את המספר טלפון שלהם אז זה למטה במכרים של המשפחה. אפשר לציין את סוג הקשר.
אני רק יחדד, אני לא הולך להוסיף דברים. זה נועד לעזור לאנשים שלא יודעים מה צריך לעשות, כדי להכין להם את הקלאסי. מי שיודע שהוא צריך משהו ספציפי, אז שיכין אותו. להקליד אותו בוורד יהיה הרבה יותר קל מלהקליד בקוד את כל הספקולציות האלה.
אני מזכיר שכתבתי
ולא, לרעיונות לשדרוג פנו אלינו או משהו כזה.
כי זה המוצר, זה מה שהוא עושה.
מי שרוצה להוסיף שיעשה קורות חיים לעבודה, שיכתוב מחזמר, שישלח ספאח למנהלים של אתר פרוג, כל זה, תעשו את זה. אני לא מתכנת, ולא עובד בלהוציא רעיונות של אנשים אחרים לפועל. אני הצלחתי להוציא רעיון שלי לפועל למרות שזה תחום שאין לי בו מושג, ואתם מוזמנים לקחת השראה ולעשות את זה בעצמכם.
מי שרוצה שאני יעשה את זה בשבילו, זה בתשלום, ואני מעדיף הרבה יותר לכתוב טקסט מקוד...
אז אם יש בעייה, או תקלה, או משהו כזה, אז אני אשמח לעדכון ואני ינסה לסדר. אם יש לכם רעיונות מה היה יכול להיות טוב, אני מבטיח שאני יכול למצוא לכם מה יכול היה להיות יותר טוב בכל דבר, כולל בטקסט הזה. זו הסיבה שאני עורך לשוני ולא מתכנת....

• הוסף לסימניות
אפרופו מחותנים, נתקלתי לא מזמן ברזומה של בחורה מוז'יניקית שהיא מס' 18 במשפחה (בלעה"ר).
כדי לא להכביד יותר מידי על הציבור, ההורים של הבחורה כתבו ברזומה: "רשימת 10 המחותנים הראשונים"...

• הוסף לסימניות
אפרופו מחותנים, נתקלתי לא מזמן ברזומה של בחורה מוז'יניקית שהיא מס' 18 במשפחה (בלעה"ר).
כדי לא להכביד יותר מידי על הציבור, ההורים של הבחורה כתבו ברזומה: "רשימת 10 המחותנים הראשונים"...
אני משער שהם הסתדרו בלי תוכנה שתכתוב להם....

• הוסף לסימניות
זה יותר מסובך מזה קצת, אבל למי שלא צריך תוצאה, אלא נהנה מהלמידה, זה ממש כיף. הקישור זה כי את הקוד העלתי לאחסון חינמי באתר קוד פתוח, שנקרא גיטהאב. ואין לי כוח בשלב הזה להסביר מה זה קוד פתוח, אז אני רק יגיד שזה משהו טוב, והלוואי שכל מקום שבו אני מכניס פרטים היה של קהילת הקוד הפתוח.
ואוווו הבינה הזו כמה שיש לה שכל אין לה שכל!!!
וזה מטורף סחטן

• הוסף לסימניות
יוזמה מבורכת.
אעביר את זה למי שאני מכירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה