התייעצות גם הילד שלכם מתקשה בקריאה?

• הוסף לסימניות
הילד שלי כבר בכיתה ג ועדיין לא יודע לקרוא, אני כמעט מיואשת
לא יודעת למי לפנות ומה לעשות..
אני בטוחה שיש כאן עוד הורים שיש להם אתגרים בנושא הזה
לכן, אשמח שתגיבו כאן איך אתם למדתם את הילדים שלכם לקרוא? (שיטות שניסיתם/ משחקים ופעילויות שעזרו/ פניתם לעזרה מקצועית וזה עזר או לא עזר..)

• הוסף לסימניות
ממליצה בשלב הראשון לפנות לאבחון פסיכודידקטי כדי לבדוק איפה הבעיה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מה מקור הבעיה? בדקתם ראיה? מיקוד ראיה? יש בעית שליפה? יש דיסלקציה? בעיה במודעות פונולוגית? איזה שיטות קריאה ניסיתם? פניתם למכון מסוים? יש בעית קשב?
יש המון המון ילדים שלא הצליחו ללמוד קריאה וכאשר הם מצאו את הקושי וטיפלו בצורה נכונה, בעז"ה הם עלו על דרך המלך ומצליחים היום לקרוא.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, צריך לבדוק מה מקור הבעיה.
אצלנו גילינו שמדובר במיקוד ראייה (כנראה לא רק זה). יש בירושלים מכון פרטי בשם לדרמן שמאבחן ומטפל בזה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זוכרת שעבדנו יחד בעבר (עשית לנו עבודות גרפיקה,פלייסמנטים לילדים וכו') תסכימי להמליץ עלי ל"חכמת נשים?
נראה שאתם מתקשים בקריאה!!!!

ולגופו של נושא כמו שכבר כתבו דבר ראשון
לבדוק מירכוז ראיה יש בירושלים רופא מומחה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת...
ילד בכיתה ג' (יש לו משקפי מיקוד לקריאה) מטופל גם בקשב ועדיין קיים קושי בקריאה מחליף אותיות, מדלג אותיות, מתבלבל בניקוד וכמובן קריאה מנחשת.
עשינו לו סוג של מבדק מקיף (אבחון אמרו לנו מגיל 9) ועלה קושי בשליפה
אבל אנחנו עדיין תקועים
(דווקא במיומנוית של הבנת הנקרא די טוב)
למישהו/י יש המלצה???

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת...
ילד בכיתה ג' (יש לו משקפי מיקוד לקריאה) מטופל גם בקשב ועדיין קיים קושי בקריאה מחליף אותיות, מדלג אותיות, מתבלבל בניקוד וכמובן קריאה מנחשת.
אבל אנחנו עדיין תקועים
למישהו/י יש המלצה???
האם למד קראיה מחדש אחרי הרכבת המשקפיים?
אם לא ממולץ לפנות למכון ללימוד קריאה

• הוסף לסימניות
נאוה רוזין מצוינת עובדת הרבה עם ילדי חידר מיקצועית מאוד 0527624451

• הוסף לסימניות
מנסיון עם הרבה שיטות ובעיקר לילדים עם קושי בשליפה-
רק השיטה של איטי רוזנפלד מירושלים,
בדיקה יסודית של כל הקשיים
ותוצאות יחסית מהירות,
אחוזי הצלחה גבוהים - מנסיון!
אם אתם ירושלמים יש במכון מעלה שיעורים עם החזר מקופ"ח

• הוסף לסימניות
צוות בית הספר ת"ת, הודיע שהילד כבר לא יצא לשיעורי הוראה מתקנת כי יש קדימות לילדי המכינה וכיתה א'
ושנלך באופן פרטי.....

• הוסף לסימניות
אנחנו הבנו בשלב מסויים שזה יושב על הקשב וריכוז, והתחלנו טיפול תרופתי.
במקביל הוא הלך למטרת קריאה מקצועית שהתמחתה גם באימון קשב, שעבדה איתו מאוד יפה.
ב"ה, היום. הוא כבר לומד גמרא ומסתדר גם עם המילים הקשות שם...

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת...
אבל אנחנו עדיין תקועים
למישהו/י יש המלצה???
קושי בשליפה היה גם אצלנו
הלכנו להוראה מתקנת שעובדת ממש ספציפית על זה
היום קורא חלק ב"ה
אם תרצי אזכר בשמה ואכתוב

• הוסף לסימניות
מורה מתקנת בבני ברק עם הרבה ניסיון והצלחה ב"ה
0556794927

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ במידה ואתם נכוחים לדעת שהקושי שלו הוא בקריאה יש את מכון 'מקראות' של הרב ברנשטיין בבני ברק ובעוד כמה ערים, שהוכיחה פלאות בנושא הקריאה גם לילדים שיש להם דיסלקציה בקריאה,
שלחתי לשם בחור שהיו לי קשיים רציניים בקריאה, ותוך כמה חודשים ניכר התקדמות מאוד משמעותית בקריאה,
יש שם ילדים ובחורים מכל הגילאים, [גם אברכים מתקשים בקריאה הולכים לשם].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה