התייעצות גם הילד שלכם מתקשה בקריאה?

• הוסף לסימניות
נאוה רוזין מצוינת עובדת הרבה עם ילדי חידר מיקצועית מאוד 0527624451

רק השיטה של איטי רוזנפלד מירושלים,

מורה מתקנת בבני ברק עם הרבה ניסיון והצלחה ב"ה
0556794927

יש את מכון 'מקראות' של הרב ברנשטיין בבני ברק ובעוד כמה ערים, שהוכיחה פלאות בנושא הקריאה גם לילדים שיש להם דיסלקציה בקריאה,

פרסומות בפרוג זה בחינם;)?

• הוסף לסימניות
מנסיון עם הרבה שיטות ובעיקר לילדים עם קושי בשליפה-
רק השיטה של איטי רוזנפלד מירושלים,
בדיקה יסודית של כל הקשיים
ותוצאות יחסית מהירות,
אחוזי הצלחה גבוהים - מנסיון!
אם אתם ירושלמים יש במכון מעלה שיעורים עם החזר מקופ"ח
קודם כל ללכת לאבחון אצלה היא מצילה ילדים/בחורים ועולה מיד על הבעיה מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
הניה פלמן מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי שנתיים של הוראה מתקנת והילד עדיין מתקשה לקרוא, עשינו פסיכודידקטי וכתבו כל מיני שטויות, המליצו לי ללכת לרידובר, יהודי בשם אליהו כהן, פיתח תוכנה מטורפת להקניית קריאה, הוא אבחן את הבן שלי ופשוט זיהה שלא יודע להבחין בין האותיות והתנועות, דהיינו שהוא בכלל לא אמור להתחיל לקרוא.
אבחון שלו זה 400 ש"ח, התקנת התוכנה על המחשב עוד 400 ומנוי חודשי של 200 שח
בהקשעה מרובה ויומיומית יש התקדמות גדולה, חבל על אלפי השקלים שמשקיעים במורות פרטיות, כדאי מאד לנסות, אבל לזכור שזה תלוי בהשקעה יומיומית של לפחות 10 דקות רבע שעה על המחשב

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי...
אני למדתי הקניית קריאה בשיטת חמוטל שהינו, אני מלמדת את הבן שלי, כרגע הוא בכיתה ב'. הלימוד הוא בשיטה חווייתית מאוד ובלי חוברות עבודה.
יש ברחבי הארץ מדריכות בשיטת חמוטל שהינו. התכנים מתאימים גם לציבור החרדי (אם פונים למדריכה מסויימת, לוודא איתה שהיא עובדת עם הציבור החרדי)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה