היונה לבנה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
על זה אין חולקהמסקנא שלי היא שמי שאין לו תסמינים שיפסיק ללכת לבדיקות ולאמלל אנשים פיזית ונפשית.
על זה אין חולקהמסקנא שלי היא שמי שאין לו תסמינים שיפסיק ללכת לבדיקות ולאמלל אנשים פיזית ונפשית.
שלא נדע, אבל יש יותר ויותר מקרים של אנשים שמפתחים אובססיות ואנשים עם חרדות, בקצב הזה - זה מפחיד מה יהיה אחרי הקורונה, חייבים לשמור על שפיות! וירוס זה משהו שעובר בסוף, אבל בעיות בנפש זה משהו שלא פשוט להפטר מזה!!טוב,יש דברים שעד שלא תכיר את הבן אדם לא תבין. אני שומר הנחיות וכו' אבל מכאן עד לחרדה אובססיבית אז נפטרנו מקורונה וקיבלנו אנשים עם מחלות נפש.
בדיוק המשפט שחסר לפרנואידים לראות...כמו שאמרה לי פעם אשת מקצוע גדולה: גם פרנואידים לפעמים בסוף חולים בסרטן...
לצערנו את/ה צודק/ת.שלא נדע, אבל יש יותר ויותר מקרים של אנשים שמפתחים אובססיות ואנשים עם חרדות, בקצב הזה - זה מפחיד מה יהיה אחרי הקורונה, חייבים לשמור על שפיות! וירוס זה משהו שעובר בסוף, אבל בעיות בנפש זה משהו שלא פשוט להפטר מזה!!
אם מחלימים, אז כןוירוס זה משהו שעובר בסוף
שה' ישלח רופ"ש במהרה לכל החולים!!!אמן!לצערנו את/ה צודק/ת.
ובכל זאת,
אם מחלימים, אז כן![]()
לא הבנתי מה הבעיה שלך שילך להבדק ואם הוא חיובי הוא לא מדביק אנשים. ומזהיר אנשים שהיו איתו במגע שיהיו בבידוד.המסקנא שלי היא שמי שאין לו תסמינים שיפסיק ללכת לבדיקות ולאמלל אנשים פיזית ונפשית.
ובמקום זה שיהרוג כמה אנשים, עדיף.המסקנא שלי היא שמי שאין לו תסמינים שיפסיק ללכת לבדיקות ולאמלל אנשים פיזית ונפשית.
מי אמר? כי אתה ו"אהבת הבריות" שתיכם מסכימים על זה?על זה אין חולק
חוץ מל400+ אנשים עד עכשיו ומי יודע כמה ח"ו הלאה...וירוס זה משהו שעובר בסוף,
ויתומים, אלמנות, ואנשים שהתופעות לוואי מהקורונה לא עוברות להם?אבל בעיות בנפש זה משהו שלא פשוט להפטר מזה!!
מה לעשות, יש כמה אנשים פה שהחליטו בעומק דעתם שרווחת הנפש שלהם, והרצון בחיים נוחים ומרופדים, עדיפה מהחיים של הסבא והסבתא של כולנו.ובמקום זה שיהרוג כמה אנשים, עדיף.
הכל נכון.וכנראה הוא נדבק [בגזירת השי"ת] ממישהו בלי תסמינים.
ולכן החליט לשמור את הידיעה לעצמו. אם היה מספר על זה, אפי' לא למשרד הבריאות, רק לאותו אחד איתו נפגש, יכול להיות שהיה חושב פעמיים האם לבקר אדם בסיכון שבוע אחרי שנפגש עם אדם ששלשה ימים לאחר מכן פיתח תסמינים. ומחליט שלא כדאי.לאמלל אנשים פיזית ונפשית
כל הבורח מן הקורביד הקורביד רודף אחריו....זה סיפור טוב.
יגע ומצא יאמין.
באמת בדרך כלל הגישה של הסביבה היא להשתיק את החששות של הפרנואידים, 'בטח שוב פעם זה והשטויות שלו', הבעיה היא שבסופו של דבר מפספסים נתוני אמת בזמן.בדיוק המשפט שחסר לפרנואידים לראות...
יש פתגם מפורסם שאומר כך: זה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריךיכול להיות שהוא פרנואיד, אבל כמו שאמרה לי פעם אשת מקצוע גדולה: גם פרנואידים לפעמים בסוף חולים בסרטן...
(בעברית פשוטה: זה שהוא בלבל לכולם את השכל במשך ארבעה חודשים, לא אומר שהוא לא חולה בסוף, באמת.)
עשית פה חלוקה בין 'הבריאים' ל'חולים' כאילו שיש קבוצה כזו וקבוצה כזו.שה' ישלח רופ"ש במהרה לכל החולים!!!אמן!
אבל מה עם כל הבריאים??? לא צריך לשמור על הנפש שלהם???
וזה לא סותר שצריך לשמור גם על הגוף,ולהשמר מהוירוס. אבל "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם " - מאוד-על הנפש!!
זה קורה הרבה גם אצל קשישים.מחקרים מוכיחים שבאופן סדרתי מתמודדי נפש אינם מאובחנים בזמן למחלות פיזיולוגיות 'אמיתיות', כי הסביבה נוהגת להרגיע מהר-מהר בלי להקשיב באמת, או להשתיק אותם, או לחשוב שזה עוד פעם דמיון.
לי אמרו במשרד הבריאות שנסיעה באוטובוס (יותר מ15 דק') זה נקרא מרחב ציבורי ואין צורך להכנס לבידודוהפעם זה לכיוון השני,אדם חרדתי מהקורונה ,כבר מתחילת הקורונה מנסה להשיג בדיקות קורונה על כל כאב ראש קטן,וסוף סוף קיבל תשובה חיובית,ועד כאן הכל נחמד,רק שמרוב אחריותו לכלל,סיפר למשרד הבריאות על כל עשרות[!] האנשים שהיו קרובים אליו בלי לחשוב פעמיים,כולל אברך שעצר לו טרמפ[עם מסיכות],חבר שהקשיב לסיפורים שלו ועוד כל מי שנפנף לו שלום וזה כולל רבה בחיידר ר''מ בישיבה[וכולם היו עם מסיכה] משרד הבריאות התקשר לכולם להיכנס לבידוד. יש סיכוי להבהיר למשה''ב על הסיכוי האפסי שההוא באמ חולה ועוד סיכוי אפסי שהוא הדביק מישהו עם כל ההגנה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים