חסיד אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מתוך שלא לשמה בא לשמה...............לתת כדי שיתנו לילדים שלנו, זה לא נשמע אגואיסטי??
למה לא לתת כי זה חסד?? ציווי הבורא??
כמובן שיש מקרים חריגים,
וגם לא תמיד יש זמן,
אבל כשנותנים שיהיה לשמה.
מתוך שלא לשמה בא לשמה...............לתת כדי שיתנו לילדים שלנו, זה לא נשמע אגואיסטי??
כמובן שיש מקרים חריגים,
וגם לא תמיד יש זמן,
אבל כשנותנים שיהיה לשמה.
זה @חסיד אמיתי !!אבל אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו אני דן אותם לכף זכות
נכוןלא צריך לעשות מכל דבר סיפור.
כי נכון שיש מקרים כאלו, אבל לפי דעתי לא הרוב.
בד"כ נותנת את הטלפון בשמחה,
אם האוטובוס שלי הגיע או סתם השיחה מתארכת אני פשוט אומרת
"ילד, אני צריכה את הפל' שלי" והוא פשוט מבין.
חסד של אמת זה רק ב"מתים"לתת כדי שיתנו לילדים שלנו, זה לא נשמע אגואיסטי??
אחד הטובים.הסיפור הכי טוב שקרה לי עם בקשת טלפון -
לפני תקופה יצאתי עם חבר ליום שיחות נפש בצפון,
בשעה 11 וחצי בלילה הגענו לאיזה פינה חמודה לשתות קפה ולאכול משהו,
ניגש אליי בחור צעיר ושאל אם אני יכול לתת לו טלפון לשיחה קצרה ממש,
הוא חייג ומדבר עם ראש הישיבה שלו על כך שהוא לא מרגיש טוב ונשאר לנוח בבית, ולכן לא הגיע לישיבה.
לאחר שסיים את השיחה הוא רואה שהראש ישיבה שמור אצלי בספר הטלפונים בשמו הפרטי,
הוא החזיר את הטלפון, וברעדה שאל איך אני מכיר את ראש הישיבה,
לא סיפרתי לו שזה אחי הצעיר![]()
גדול.יצאתי עם חבר ליום שיחות נפש בצפון
מה תגידו שבחורה נראתה בת 18 ביקשה פלאפון שאלתי אותה אם זה דחוף כי יש לי בטריה חלשה ואמרה שכן ואני שומעת אותה משוחחת ומשוחחת על דא ועל הא פשוט אמרתי לה סליחה אני צריכה את הטפון אני לא רואה שזה דחוף ונגמר הסיפורבסיעתא דשמיא
פעם ילדה בקשה ממני ברחוב
ופשוט התקשרה לחברה שלה לשוחח
אה?
חחחחחחחחחחחחחחחחזזקקקקקקקקלאבא שלי קרה סיפור מצחיק.
הילד ביקש להתקשר לאמא.
הוא שואל אותו 'מה המספר?'
הילד עונה לו "שתיים ארוך..."
כל אחד קורא לזה אחרת... שכר - הרווחת יכול להיות שבו בזמן זה נראה לך הפסדהרבה פעמים מפסידים מחסד בעוה"ז
יש מקומות שזה איסור בתקנון שהילדים יצאו עם פלאפון.ואולי באמת תקנו עוד מכשיר הביתה למקרה שילד יוצא בשבילכם לסידורים ובא לציון גואל.
זה חתיכת סיפור שלא היה סיפור.מבינה עכשיו שזה לא מובן שלא היה שום סיפור חריג![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים