גם לכם אין שלוש ידיים?

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים גם לאופניים?צריך לקחת בחשבון את מהירות הנסיעה של האפניים לעומת העגלה ש"הולכת ברגל".האם זה נשאר יציב?ומה באמת בזמן של רוח?

• הוסף לסימניות
הצטרפתי. יכולה להיכנס להגרלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פורום;1407343:
האם זה מתאים גם לאופניים?צריך לקחת בחשבון את מהירות הנסיעה של האפניים לעומת העגלה ש"הולכת ברגל".האם זה נשאר יציב?ומה באמת בזמן של רוח?

המתקן עצמו יציב וחזק גם בזמן נסיעה באופניים.
השאלה היא, מה קורה למטריה שטסה באופניים?

• הוסף לסימניות
אני בטוח שישנן לפחות 10 שכשיהיה 19 הם יצטרפו וישלימו לקבוצה של 20 להגרלה,
אז הצטרפו עכשיו ומיד יהיה לנו 20

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1406560:
לכל החברים ב'פרוג'
דיברתי עכשיו עם ידידי שייצר והביא את המתקן לארץ ועניינתי אותו לערוך מבצע לחברים כאן מעבר למבצע שייצא עכשיו לכלל הציבור והוא הסכים.

אז כך:
כשתתגבש כאן קבוצה של 20 שמעוניינות לקנות את המוצר (49 ₪ בלבד),
נקיים הגרלה ואחת מהמזמינות תקבל את המוצר בחינם לביתה.

מי שמעוניינת להצטרף תכתוב כאן ובהמשך ייצרו איתה קשר באישי לגבי התשלום ומסירת הכתובת.
כשיצטברו 20 מזמינות, נערוך מיד הגרלה ונפרסם כאן את שם מהזוכה.

נ.ב. מאד מתאים למתנה.

מי איתנו?

תחילה, יישר כח!!
וגם אני מעונינת להרשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1406673:
לע"ע אין את זה בחנויות.
אני ראיתי את זה בעייני ומיששתי בידי
זה נראה בדיוק כמו בתמונה וחזק מאד מאד.
את איתנו?

לא ביקשתי לראות את זה בחנות דווקא.
אולי איזה איש קשר שיכול להדגים את זה בבני ברק.
כל עוד לא ראיתי בעיניים אני לא מעוניינת.
בהצלחה בכל אופן!

אשמח לעדכון איפה אפשר למשש ולהתנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1407880:
לא ביקשתי לראות את זה בחנות דווקא.
אולי איזה איש קשר שיכול להדגים את זה בבני ברק.
כל עוד לא ראיתי בעיניים אני לא מעוניינת.
בהצלחה בכל אופן!

אשמח לעדכון איפה אפשר למשש ולהתנסות.

אולי אפשר לנסות לשאול את מי שמכר בחורף שעבר, אם יש לו לקוחות מרוצים שיכולים להדגים את המוצר...
האם המוצר באמת עמיד ברוחות? בשימוש שוטף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1408758:
אולי אפשר לנסות לשאול את מי שמכר בחורף שעבר, אם יש לו לקוחות מרוצים שיכולים להדגים את המוצר...
האם המוצר באמת עמיד ברוחות? בשימוש שוטף?
אם המוצר מתחבר רק לראש הידית של המטריה, אין סיכוי בעולם שזה יעזור [מלבד בימי הגשם הבודדים שבהם אין כלל רוח], אך אם ניתן לחבר את המשך ידית המטריה למתקן הנ"ל אולי יש סיכוי שזה יעזור.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת גם כן להצטרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה