גם לכם אין שלוש ידיים?

• הוסף לסימניות
פספסתי את ההגרלה. אבל אני מעוניינת במוצר

• הוסף לסימניות
הי
תודה!!
איזה כיף לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה1234;1457763:
קיבלתם את המוצר???? (אני לא)

אני ראיתי שעובר זמן ולא קיבלתי והתקשרתי למס' שנתנו פה להזמין
אמרו לי שהיתה בעיה בגביה של הכסף באשראי ולכן לא שלחו את המוצר אבל גם לא גבו את הכסף
והלכתי בעצמי לקנות את זה בטמבור בחזו"א 27 (בני ברק) מוכרים את זה שם ג"כ ב-50 ש"ח
(ומאז שקניתי את זה לא ירד גשם...) :eek:

• הוסף לסימניות
אני רוצה - 2 מטריות

• הוסף לסימניות
יש מישהי שניסתה בעצמה בגשם?
ראית את המתקן הזה בשימוש ברחוב ברוחות עזות?

• הוסף לסימניות
אני ג"כ קניתי את זה בחזו"א - כי גם אצלי משום מה לא היה גביה.
השתמשתי בזה בגשם - היה מצוין - לדעתי מוצר חובה בעגלת תאומים!!!

• הוסף לסימניות
אני רואה את התגובות,
נעים לשמוע שהועלתי לאנשים.

יש שנגבה מהם תשלום ולא קיבלו את המוצר?
(אינני מעוניין שתצא תקלה דרכי.)

• הוסף לסימניות
לא בדקתי אם נגבה, בכל מקרה המוצר עדיין לא הגיע..

• הוסף לסימניות
ההתנהלות שלהם קצת משונה
חברה שלי התקשרה לקנות כבר 3 פעמים וכל פעם אמרו לה משהו אחר
בינתיים היא לא קיבלה
חבל כי הרעיון מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה