מזגן גם לכם יש בעיה עם התקן השבת במזגן אינוורטר?

• הוסף לסימניות
גם אצלינו לפעמים המזגן מפסיק לעבוד וממש חם
מתסכל מתסכל אבל לא יודעת אם יש פתרון
תציפי את הבעיה בשירות הלקוחות

אולי אם מספיק לקוחות יתלוננו הם ישקיעו בהתקן שבת שלא רק לא יחלל שבת אלא גם יתן עונג שבת...

אגב ,איזה דגם יש לך? האם גם אצלך מקובע מצב התריסים והטיימר מושבת?

• הוסף לסימניות
אני גם לא ידעתי עשיתי עכשיו חיפוש בגוגל

כדי להפעיל מצב שבת בשלט תדיראן אינוורטר, יש לבחור תחילה חימום או קירור בלבד (ללא מצב אוטומטי) ולאחר מכן ללחוץ על לחצן המצב שבת, שיסומן לרוב ב-[SH] או ב-[D] בצג המזגן. מצב זה מנטרל את חיישני הטמפרטורה של המזגן ומונע שינויים בפעולתו עקב שינויי טמפרטורה בחדר, ובכך מונע "חילול שבת"

יש למשמרת השבת התקן חיצוני עם לוח שנה בשביל לחסוך את ההפעלה על מצב שבת בשלט
אז בעצם אם המזגן עם משמרת השבת לי צריך לעשות כלום?

• הוסף לסימניות
אז בעצם אם המזגן עם משמרת השבת לי צריך לעשות כלום?
יש מזגנים שיש להם מדבקה של משמרת השבת - זה אומר שאפשר לעשות שם מצב שבת בשלט וחייבים כל ער"ש לכוון את זה בשלט
ויש התקן חיצוני שהוא מייתר את הפעולה כל ער"ש כמו במקרר שהוא בד"כ חיצוני ולא צריך ללחוץ כל ער"ש

• הוסף לסימניות
יש מזגנים שיש להם מדבקה של משמרת השבת - זה אומר שאפשר לעשות שם מצב שבת בשלט וחייבים כל ער"ש לכוון את זה בשלט
ויש התקן חיצוני שהוא מייתר את הפעולה כל ער"ש כמו במקרר שהוא בד"כ חיצוני ולא צריך ללחוץ כל ער"ש
איך אני יודעת אם יש התקן חיצוני? אמורה לראות אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה