- הוסף לסימניות
בשורת החיפוש בגוגל הצד ימין יש סימון כזה של 2 פסים עם נקודה. לחיצה עליו- קבצי קוקיס ועוגיות -סימון פח לכל הכתובות ואז ריענון הדף בכפתור שיעלה לך ואז תכנס מחדש עם המייל שלך והסיסמא לאתראיך עושים את זה???
תודה רבה
בהצלחה!
בשורת החיפוש בגוגל הצד ימין יש סימון כזה של 2 פסים עם נקודה. לחיצה עליו- קבצי קוקיס ועוגיות -סימון פח לכל הכתובות ואז ריענון הדף בכפתור שיעלה לך ואז תכנס מחדש עם המייל שלך והסיסמא לאתראיך עושים את זה???
תודה רבה
בשורת החיפוש בגוגל הצד ימין יש סימון כזה של 2 פסים עם נקודה. לחיצה עליו- קבצי קוקיס ועוגיות -סימון פח לכל הכתובות ואז ריענון הדף בכפתור שיעלה לך ואז תכנס מחדש עם המייל שלך והסיסמא לאתר
בהצלחה!
לאוזה מוחק נתונים ?
אוף, סימנתי כבר כ60 פזלים והוא לא נרגע,
תנסו להכנס דרך קישור אחר....אוף, סימנתי כבר כ60 פזלים והוא לא נרגע,
מה זה הסיוט הזה???
גם לא עוזר,תנסו להכנס דרך קישור אחר....
נרגע אצלך והסתער עלי...
זה ממש משתנה מאדם לאדם....דווקא היום ואתמול הוא די רגוע.
דוקא אצלי הוא התמתןהיום הוא הגדיש את הסאה,
מהבוקר אני לא מצליחה לפתוח אפילו לא עמוד אחד כראוי.
שיגעון.
נסתם את זה?מיואשת!!
כבר מיום רביעי אני מנסה לפתוח דפים באליאקספרס, חייבת להזמין משהו דחוף,
ולא מצליחה,
אתמול ספרתי קרוב ל100 פאזלים שנדרשו ממני לסמן,
עדכנתי מלא פעמים על עודף בקשות לאימות , ללא שינוי,
גם הבוקר ניסיתי ושוב לא מצליחה,
מה עושים?
למי פונים?
בשורת החיפוש בגוגל הצד ימין יש סימון כזה של 2 פסים עם נקודה. לחיצה עליו- קבצי קוקיס ועוגיות -סימון פח לכל הכתובות ואז ריענון הדף בכפתור שיעלה לך ואז תכנס מחדש עם המייל שלך והסיסמא לאתר
בהצלחה!
דווקא לי הם ענו שזה כן קשור לנטפרי אבל אין פתרון.פניתי היום לנטפרי, הם טוענים שזה לא קשור אליהם
ואין להם מושג מדוע רק לקוחות נטפרי מתמודדים עם הבאג הזה
סיוט!וכבר 24 שעות שאני בקושי מצליחה לגלוש באלי
מישהו?
ואז יחסמו את אלי לגמרי :Oסיוט!
גם לי זה עושה צרות בסוף אני מצליח 2 דברים שאני עושה יחדיו
א) מוחק קבצי קוקיז ...
ב) לא מנסה על אותו קישור לאמת ברגע שזה כותב לי לא ניתן אני מנסה ע"י קישור אחר
ככה אפי' 10 קישורים עד שנותן לי לבחור תמונות ומסתדר...
נ.ב. צריך לפנות לנטפרי על התמונות שעולות שם ...ממש לא לעניין אולי זה גם יעשה להם חשק לטפל בזה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים