- הוסף לסימניות
דוקא אצלי פתאום האימות מצליח מיד, אפילו בלי תמונות!וכבר 24 שעות שאני בקושי מצליחה לגלוש באלי
מישהו?
דוקא אצלי פתאום האימות מצליח מיד, אפילו בלי תמונות!וכבר 24 שעות שאני בקושי מצליחה לגלוש באלי
מישהו?
עשיתם משהו?דוקא אצלי פתאום האימות מצליח מיד, אפילו בלי תמונות!
עכשיו אני חושבת שאולי זה מאז שהחלפתי לאינטרנט סיבים של בזק. נשמע לי מוזר שיש קשר...עשיתם משהו?
אני על סיבים של הוט ...עכשיו אני חושבת שאולי זה מאז שהחלפתי לאינטרנט סיבים של בזק. נשמע לי מוזר שיש קשר...
גם לי יותר נורמלי הבוקר.....הסתדר, לא יודעת אם זה קשור לשירות לקוחות - אולי ניגנתי להם על הנקודה הנכונה שאני מביאה להם מלא לקוחות![]()
לא רוצה לייאש אותך אבל לפעמים זה הולך ממש בסדרגם לי יותר נורמלי הבוקר.....
תשתפי אותנו...אני התקנתי תוסף שראיתי פה בפרוג ומאז נגמרו העימותים עם האימותים![]()
בבקשה--תשתפי אותנו...
התקנתי שבוע שעבר, היום שוב הייתי צריכה ללחוץ על רמזורים ושות'...בבקשה--
![]()
NopeCHA: CAPTCHA Solver - Chrome Web Store
AI Solver for reCAPTCHA, hCAPTCHA, and all CAPTCHA.chromewebstore.google.com
איזה מוזררהתקנתי שבוע שעבר, היום שוב הייתי צריכה ללחוץ על רמזורים ושות'...
![]()
ניסית לראות שהוא לוחץ על ה'וי' ומיד לרענן את הדף?
לפעמים אם לא מרעננים זה נראה לו כאילו לא אישרו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים